Lady Gaga elbizonytalanodott új kislemezében
2011. február 01. 22:32
Szerintem aranyos. Azok a legnagyobb művészek, akik alázatosak, és félnek a munkájuk előtt. Itt bizonyosodik meg, h szereti a rajongóit.
2011. február 01. 23:31
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
EszterLondon,
hát ez úgy hülyeség ahogy van! Lehet, hogy van egy- két olyan fanatikus ember, de nem kell úgy beszélni, mintha ez mindegyikre igaz lenne. Már bocs, de én is kis szörnyecske vagyok, de azért nekem is van egy tűréshatárom és nem tennék meg azért mindent érte!
hát ez úgy hülyeség ahogy van! Lehet, hogy van egy- két olyan fanatikus ember, de nem kell úgy beszélni, mintha ez mindegyikre igaz lenne. Már bocs, de én is kis szörnyecske vagyok, de azért nekem is van egy tűréshatárom és nem tennék meg azért mindent érte!
2011. február 02. 15:29
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
szörnyecskéimnek -.- xd
2011. február 04. 14:39
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A VMA-n énekelt a refrénből és rázott a hideg, annyira jó volt. Szóval ne izgulj Gaga, az évszázad száma lesz a Born This Way <33333
2011. február 05. 05:00
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Nekem mindenképp tetszeni fog. A kis szörnyecskéi pedig akkor is mellette állnak, ha elbizonytalanodik. Lehetetlen, hogy ez egy rossz dal legyen. Nem fog beigazolódni a félelme. Úgy lesz, ahogy korábban megjósolta. Mert GaGa képes rá. Én hiszek benne. ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: