Most a Frizbi van pácban
2011. január 31. 18:30
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
eddig is tudtuk most is tudjuk milyen ez a nő. és Péternek is tudnia vagy sejtenie kellett, hogy Melinda zokon fogja venni. mert a Megasztárban elég alaposan megismertük Melindát, és szerintem vicces volt a paródia... az is lehet h közre játszott h még nagyon új a szakmában! majd kianulja, hisz azért az emerek többsége nem születik nagyon-nagy tévés megejelenéssel! főleg ő nem....
2011. január 31. 19:15
A Bagi-Nacsás paródia volt a legjobb.
Amúgy ez a nő is már túlzásokba esik, igaz hogy a Hajdú is elég bunkó tud lenni, de akkor sem kellene perelnie.
2011. január 31. 21:35
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Ez a Hajdú Péter néha annyira tahó tud lenni. De egyre inkább kezdek rájönni, hogy egyszerűen buta.
Nemrég volt bent egy csaj, akinek meghalt az apja, erre ilyen kérdést tesz fel neki, "És milyen érzés, hogy meghalt?" Istenem, milyen baszki, biztos örömtáncot járt...
Meg annak ellenére, hogy múlt héten kifigurázta Melindát, aki teljesen a szívére vette az egészet (érthető!), a tegnapi adásban megint beszólt neki.
Nemrég volt bent egy csaj, akinek meghalt az apja, erre ilyen kérdést tesz fel neki, "És milyen érzés, hogy meghalt?" Istenem, milyen baszki, biztos örömtáncot járt...
Meg annak ellenére, hogy múlt héten kifigurázta Melindát, aki teljesen a szívére vette az egészet (érthető!), a tegnapi adásban megint beszólt neki.
2011. február 01. 21:43
oké kifigurázták, engem is idegesítene, de Hajdúnak is igaza van, hogy a legnagyobbakat szokták parodizálni, báár Szíj Melinda nem a 'legnagyobb'..........
2011. február 02. 17:28
Nettyyy Nettyyy
oké kifigurázták, engem is idegesítene, de Hajdúnak is igaza van, hogy a legnagyobbakat szokták parodizálni, báár Szíj Melinda nem a 'legnagyobb'.......... NEKI IGAZA VAN
oké kifigurázták, engem is idegesítene, de Hajdúnak is igaza van, hogy a legnagyobbakat szokták parodizálni, báár Szíj Melinda nem a 'legnagyobb'.......... NEKI IGAZA VAN
2011. február 08. 08:11
|
ördög11111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 145017 offline
|
Sziasztok! Én imádtam Melindát szurkoltam,szavaztam ,de amit már művel az katasztrofa. Semmni nem tetszik neki. A frizbi műsorban nem a csíkos táskájával figurázták ki,hanem saját magát tette nevetségessé,a menedzserével.Melinda jobban teszed ha otthon maradsz a menedzsereddel,és csip csip csókáztok.Nagyon szép hangod van de ha mindent negativ dologként fogsz fel,tényleg maradj otthon.Nem igaz ,hogy nem tudtad hogy mivel jár ha te jelentkezel a versenyre.A kritikát a parodiát a te esetedben is el kell fogadni. Sok sikert ,de csak POZITIV gondolkodással.
2011. június 27. 18:50
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Hú de utálom ezt a nőt! most mit van úgy odda! Mást is parodizáltak már ki, és még se csinált egyik se ilyen cirkuszt! Kész csőd tömeg ez a nő!Mit sértődik meg ilyen hülyeségeken ? Tudom hogy sokan nem szeretitek finoman szólva SP-t (amit nem értek, de ez most lényektelen) ő se csinált még etszer se ojan cirkuszd mit melindácska. Ő se kezdet el cirkuszolni Ganxta miat(amiért lekislányoszta) az ő részéről ott is csak anyi volt hogy azt mondta hogy nem este jól neki és kész. Nem kezdet el nyafogni mint ez a liba.
2011. június 27. 18:51
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Amúgy meg engem kifuguráznának örülnék is neki mert az azt jelenti hjogy foglalkoznak velem, és lehet hogy még röhögnék is. Főleg hogy tudja az ember hogy ez nem komoly csak paródia, hogy csak hülyeség és nem komoly.
2011. június 27. 18:53
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Hát Hajdú Péter eléggé egy para***.De amikor a Nagy Duettban szerepel főleg a Waka Wakában mindenkinek megvan az emlékezetében.
2011. augusztus 13. 11:16
|
|
olivia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 134549 offline
|
Én eddig nem utáltam Hajdú Pétert és nem is fogom , de nem értem miért kell folyton Szíj Melindát piszkálni ! Azok , akik pedig nem értik annak a súlyát milyen érzés megalázva lenni ne írjanak ilyeneket , mert ez nem feltűnőségi viszketegség , hanem igazi komoly dolog , és MÉG VALAMI KEDVES SZÍJ MELINDA UTÁLÓK : NEM TUDOM TI MIT GONDOLNÁTOK , HA KIPARODIZÁLNÁNAK TITEKET AZ EGÉSZ VILÁG SZÍNE ELŐTT ! Én azonnal perelmék és Melinda is jól tette !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: