Most a Frizbi van pácban
2011. január 30. 20:15
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
szintén, inkább én sem kommentálnám.. Fábry meg Hajdú műsora egyenlő a nullával. Az még rátesz egy lapáttal, hogy a kutya nem lenne kiváncsi rájuk, ha nem lennének olyan "sztárok" akiket ne tudnának a szájukra venni és kiparódizálni őket..
2011. január 30. 20:16
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Szááánalom.xDD
De a szilveszteri paródia az nagyon tetszett! (Y)
De a szilveszteri paródia az nagyon tetszett! (Y)
2011. január 30. 20:21
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Hajdú Péter maga a szánalom
már rég észrevehették volna hogy Melinda érzékeny és akármilyen kis cs*szegetés sz*rul esik neki
igazán nem értem hogy lehet valaki ilyen szemét hogy gúnyt űz egy emberből.
már rég észrevehették volna hogy Melinda érzékeny és akármilyen kis cs*szegetés sz*rul esik neki
igazán nem értem hogy lehet valaki ilyen szemét hogy gúnyt űz egy emberből.
2011. január 30. 20:32
Ez a pali tök gáz, már leállíthatná magát -.-"
Ha őt vagy a feleségét parodizálnák ki, az nem tetszene neki az biztos, de ő bárkit megbánthat -.-"
Ha őt vagy a feleségét parodizálnák ki, az nem tetszene neki az biztos, de ő bárkit megbánthat -.-"
2011. január 30. 20:38
|
|
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline
|
Hát nekem csak Fabry műsora tetszett mert az emberek tufják hogy ő egy viccmester és mindnekit kiparodizál
És ezt nem veszik zokon a sztráok de mondjuk amit Péter csinált az nem volt se vicces se semmi :/
2011. január 30. 20:41
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
hajdú péter egy szerencsétlen seggfej. annyira esetlen és béna, hogy azt nem kellene képernyőre vinni -.-
2011. január 30. 20:50
Melindát nagyon nem szertem,mert engem nagyon irritál,de ez tényleg nagyon nagy szemétség volt Hajdutól :/
2011. január 30. 20:54
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Ez a Péter egy hülye, köcsög! Majd én is kifigurázom majd akkor nézzen. Melinda sokkal többre vitte mint ez a fasz! Szerintem Melinda nyugodtam bíróság elé viheti! Ne hogy már ennyire gerinctelen alak lenne, hogy belerondít másoknak az egyéniségébe meg a viselkedésébe. Amikor egy fokkal se jobb Melindánál, sőt Melinda jobb is
2011. január 30. 21:07
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.01.30. 19:36)
Jól teszi, az egész szar bulvárműsort le kéne tiltani. A TV2 szemete az a műsor.
Valaki szóljon oda a bíróságra, hogy Hajdú terepjárójának tartsanak fent két mozgáskorlátozottaknak fenttartott parkolóhelyet a per idejére.
Valaki szóljon oda a bíróságra, hogy Hajdú terepjárójának tartsanak fent két mozgáskorlátozottaknak fenttartott parkolóhelyet a per idejére.
teljesen egyetértek
ki nem állhatom ezt az embert >.<
2011. január 30. 23:16
Melinda. Igen, jelentkezett ide, ez egy óriási hiba volt. Hangja van, de egyszerűen kibírhatatlan a jelleme. Magát sajnáltatja, és pedig a dolgok mögé is nézhetne, és belátná a dolgokat, hogy túloz. Örüljön hogy készítenek róla paródiákat inkább..
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. január 30. 23:34
Most mellékes, hogy mit gondolok a két pereskedő személyről, annyit viszont elmondanék, hogy nem csodálom, hogy így cselekedtek, függetlenül annak jogos, avagy jogtalanságától...
Ez a Hajdú már önmagában is egy hihetetlenül provokatív, öntelt és nagyképű fráter, én már azon se lepődnék meg, ha egyszer valaki elhívná egy sötét sikátorba, és jól elverné!
Én se kimondottan szeretem a műsorát, viszont egy részlet nagyon megmaradt belőle: egyszer volt egy félórás Gera-interjú, ami miatt eldöntöttem, hogy megnézem. Az ominózus rész előtt Utasi Árpival, meg az anyjával volt beszélgetés, és egyszerűen olyan kínos kérdésekkel illette őket, hogy már nekem is fájt, pl. hogy mit kezdtek az életükkel a Csillag születikbéli nyeremény elfogyása után, és hogy egyáltalán miből és hol élnek, hogyan élték meg az édesapa halálos motorbalesetét.
Az asszony jól láthatóan már teljesen zavart, önkívületi állapotban volt ezek hallatán, de H.P. nem hagyott fel a kérdéseivel, sőt, Árpihoz fordult, aki szegény még beszélni is alig tud, nemhogy ilyen kérdésekre értelmes választ adjon... csak hebegett-habogott össze-vissza.
Oké, hogy arról szól a műsor, hogy szedjünk ki minél többet az emberekből, de ez az adás szerintem nagyon durván túllépte azt a bizonyos határt...
Ez a Hajdú már önmagában is egy hihetetlenül provokatív, öntelt és nagyképű fráter, én már azon se lepődnék meg, ha egyszer valaki elhívná egy sötét sikátorba, és jól elverné!
Én se kimondottan szeretem a műsorát, viszont egy részlet nagyon megmaradt belőle: egyszer volt egy félórás Gera-interjú, ami miatt eldöntöttem, hogy megnézem. Az ominózus rész előtt Utasi Árpival, meg az anyjával volt beszélgetés, és egyszerűen olyan kínos kérdésekkel illette őket, hogy már nekem is fájt, pl. hogy mit kezdtek az életükkel a Csillag születikbéli nyeremény elfogyása után, és hogy egyáltalán miből és hol élnek, hogyan élték meg az édesapa halálos motorbalesetét.
Az asszony jól láthatóan már teljesen zavart, önkívületi állapotban volt ezek hallatán, de H.P. nem hagyott fel a kérdéseivel, sőt, Árpihoz fordult, aki szegény még beszélni is alig tud, nemhogy ilyen kérdésekre értelmes választ adjon... csak hebegett-habogott össze-vissza.
Oké, hogy arról szól a műsor, hogy szedjünk ki minél többet az emberekből, de ez az adás szerintem nagyon durván túllépte azt a bizonyos határt...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.