A magyar, vagy a külföldi sztárokat szeretitek jobban?
2011. június 30. 21:47
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Külföldiek,de a magyarok közül is van akit szeretek
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2011. június 30. 23:04
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Természetesen a magyarokat.
Blanka098
2011. október 08. 16:54
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Egyértelműen a külföldieket.Hisz azok (a legtöbbjük) megdolgozott a karrierjükért,és van tehetségük.Az énekesek (megint csak a legtöbbjük) énekel valamiről.Ez mellett az itthoniak arról kornyikálnak hogy elmegyek bulizni,15 cm magassarkúban vagy a partiszemcsiben,meglátsz,megtetszek mert olyan szép vagyok és d_gunk.Persze ezt csak a mostaniakra értem,és nem is mindegyikre.Janicsák Veca például nem ilyen,és Máté Péter és Vikidál sem ilyen zenéket csinál(t).De mint a Fluor és társai még egy értelmes sort nem tudtak összehozni.
2011. október 08. 16:57
Idézet (Pixie Buue @ 2011.10.08. 16:54)
Egyértelműen a külföldieket.Hisz azok (a legtöbbjük) megdolgozott a karrierjükért,és van tehetségük.Az énekesek (megint csak a legtöbbjük) énekel valamiről.Ez mellett az itthoniak arról kornyikálnak hogy elmegyek bulizni,15 cm magassarkúban vagy a partiszemcsiben,meglátsz,megtetszek mert olyan szép vagyok és d_gunk.Persze ezt csak a mostaniakra értem,és nem is mindegyikre.Janicsák Veca például nem ilyen,és Máté Péter és Vikidál sem ilyen zenéket csinál(t).De mint a Fluor és társai még egy értelmes sort nem tudtak összehozni.
Teljesen egyet értek...az ilyen Flour meg egyebek(nek)nincsen hely(ük)e a sztárvilágban...Még valakinek még a kitalált neve is pl.a Flour is borzadáj név,és értelmetlen
heyitsamyMT
2011. október 08. 17:01
Az főleg magától a sztártól függ.Például a Justin Bieber vagy Fluor féléktől hányok.De mindakét ˝fajtáből˝ vannak nagy kedvenceim pl.Shakira vagy Wolf Kati hogy Rihannát és Muri Enikőt ne is említsem.
2011. október 08. 19:56
Szerintem a "Magyar sztár" eléggé erős kifejezés. Max Celebek.^^
Külföldiek.
Külföldiek.
2011. október 10. 21:24
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Erre inkább úgy válaszolnék, hogy több külföldi sztár a kedvencem, mint magyar. Azonban nem egy olyan magyar "sztár" van (bár a "sztár" szó fogalmát is túlságosan nagyra értékelik, így inkább a "művész" szót szoktam használni...), akiket sokkal jobban szeretek, mint számtalan külföldit. Csak, hogy példát is mondjak: a musicalénekeseink véleményem szerint simán megvernek mind hangilag, mind színészileg bárkit. Még a nagy Broadway-es amcsikat is lekörözik! Pedig aztán azok sem kutyák...
2011. október 26. 18:36
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Szeretem a magyarokat is de az a bajom,hogy pl.:most az x-faktoros sztárok folynak még a csapból is aztán meg azzal szerepelnek a műsor után a tv-ben, hogy a kutyájuk szobatiszta lett...ettől függetlenül tehetségesek csak nem szimpatikusak.
(de ez nem az x-faktorosok ellen szól, csak egy példa volt)
(de ez nem az x-faktorosok ellen szól, csak egy példa volt)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.