Samsung C3300 Champ telefonnal gondok
2011. január 30. 17:37
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Sziasztok! Nemrég kaptam egy Samsung C3300 Champ márkájú telefont és több gondom is lenne ezzel kapcsolatban. A lényeg az, hogy csak zenét tudok rárakni a telefonra, de mást nem enged. Pl.: ha a gépről akarok áttölteni egy videót (3gp a formátuma) akkor rárakja a telóra, de nem tudom lejátszani és azt írja, ki hogy "Nem támogatott tartalom". Ugyan ez a bajom a szöveges formátummal, a játékokkal és a képekkel is. Már kerestem a neten rá megoldást, de nem találtam sajnos semmit. Remélem, hogy valaki tud majd nekem segíteni, mert már megőrülök. Köszi!
2011. február 18. 20:17
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.01.30. 17:37)
Sziasztok! Nemrég kaptam egy Samsung C3300 Champ márkájú telefont és több gondom is lenne ezzel kapcsolatban. A lényeg az, hogy csak zenét tudok rárakni a telefonra, de mást nem enged. Pl.: ha a gépről akarok áttölteni egy videót (3gp a formátuma) akkor rárakja a telóra, de nem tudom lejátszani és azt írja, ki hogy "Nem támogatott tartalom". Ugyan ez a bajom a szöveges formátummal, a játékokkal és a képekkel is. Már kerestem a neten rá megoldást, de nem találtam sajnos semmit. Remélem, hogy valaki tud majd nekem segíteni, mert már megőrülök. Köszi! 
Szia! Nekem is Samsung telefonom van, gondolom, hogy akkor hasonlóan működik a tiéd is mint az enyém. Játékot és szöveget még nem próbáltam rárakni de videót igen. Nálam csak az mp4 formátumot ismeri fel és csak azt hajlandó lejátszani. Próbáld meg átkonvertálni a 3gp-t mp4-be. A képnél csak a jpg-t engedi, de azt nem tudom, hogy a tiéd miért nem. Remélem tudtam egy kicsit segíteni
2011. február 19. 17:56
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.02.18. 20:17)
Szia! Nekem is Samsung telefonom van, gondolom, hogy akkor hasonlóan működik a tiéd is mint az enyém. Játékot és szöveget még nem próbáltam rárakni de videót igen. Nálam csak az mp4 formátumot ismeri fel és csak azt hajlandó lejátszani. Próbáld meg átkonvertálni a 3gp-t mp4-be. A képnél csak a jpg-t engedi, de azt nem tudom, hogy a tiéd miért nem. Remélem tudtam egy kicsit segíteni 
Köszi, már működik is.
2011. november 01. 17:37
|
miskolcboy23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 163071 offline
|
Mi lehet a hiba? Lemerült a mobilom (Samsung GT-C3300K-közismertebb nevén: CHAMP) akksija, és mikor feltettem töltőre megbolondult! Próbál bekapcsolni, de folyton csak villog a kijelzője! Aki tud kérem segítsen!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: