Barbee sosem lesz plasztiklány
2011. január 30. 19:15
Hát.. gondoltam hogy nem plasztikalány Barbee. Szép lány, és jó stílusa van. Szívesen megvenném a könyvét.
2011. január 30. 19:21
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
háth jobb is
2011. január 30. 22:17
Sok sikert kívánok neki!!De én nem hiszem hogy megveszem bocsi!!
2011. január 31. 13:12
"A tinik kedvenc énekesnője" bújj el, kedves "eszti29"
2011. január 31. 13:24
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Pedig ránézésre nagyon annak tűnik. A plasztik lány,nem kimondottan az operált lányokról szól,hanem az eleve úgy kinéző,és viselkedő hölgyemények gyűjtőfogalma. Eleve Barbee,asszociáció egy babatípusra,ami tudjuk műanyag,és ebből jött ugyebár a megnevezés,nem a plasztikázott,implantátumokkal teli lányokra gondolva.
Nincs bajom vele,csak ez nem egy szerencsés megfogalmazás. Sok sikert a könyvéhez!
Nincs bajom vele,csak ez nem egy szerencsés megfogalmazás. Sok sikert a könyvéhez!
2011. január 31. 18:37
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nos, ezt jó hallani.
2011. január 31. 19:23
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Számomra eddig egy kedves, aranyos lánynak tűnt, ami most sem változott.A hangja nem rossz, és nincsenek borzadály számai sem(na jó, csak egy-kettő).Nem szeretem annyira, de nincs róla negatív véleményem sem, szóval eltűröm.Könyv...Lehet hogy majd elolvasom, de nem hiszem hogy sok dolgot ír majd magáról, hiszen...Olyan eset mint Biebernél, na jó, annál kicsit jobb.De majd meglátjuk, nincs bajom vele, csak szerintem inkább celeb, mint sztár
2011. január 31. 21:37
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Biztos 12 évesen is már szőkére festette a haját, ha Barbienak hívták. De ha ránéek a leányra rohadtul nem egy barbie-t látok. Ezt a csajt sose szerettem, egyszerűen mű ahogy van.
2011. január 31. 21:43
"A tinik kedvenc énekesnője." -> Na ki tudja, hogy mi ebben a hiba?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: