Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. február 10. 18:36
|
|
rebiSelliiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 145038 offline
|
háát kicsit vadabbra vett az biztos..
2011. február 10. 20:25
vicces nézni, ahogy a rajongók próbálnak kiállni mellette, különbező mentségekkel, hogy "vizipipázni nem nagy dolog, én is csináltam már" vagy "istenem, vannak sokkal durvább képek fent az interneten" stb. nem mondom, hogy nem igaz, amit mondanak, de be kell ismerni, hogy ez nem normális dolog a részéről, és mem lehet ilyen piti kifogásokkal megmagyarázni. No offence, de valószínűleg hamarosan tényleg rehabra kerül.
2011. február 10. 21:33
szerintem ez semmi ahhoz képest amiket Lindsay művelt ( és netán még művelni fog)
A vizipipa se nagyszám én is kipróbáltam már.
A vizipipa se nagyszám én is kipróbáltam már.
2011. február 11. 19:17
|
JohannaVoglúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 145224 offline
|
Istenem... most komolyan ez a kis (nem akarok "csúnya szót" használni)őrült lány kinek a példa képe? Nem akarok rajongókat megsérteni de úgy vélve elárult titeket mert elkezdet ilyen dolgokat csinálni mikor tudja hogy mennyi kislány kedvence plusz még abba is hagyta a Hannah Montanat. Nem nagyon értem hogy ki képes erre... am a vizipipa tényleg nem nagy cucc, de mondjuk a mutogatós képei már nem annyira elfogadhatók. Bár most már felnőtt és meglehet érteni hogy felakar nőni, de erre gondolni kellet volna mikor ezt az egész Hannah Montanas dolgot elkezdte. Nem akarok senki elítélni de ez már nevetséges, mert nekem úgy tűnik mintha erőlködne hogy mutogassa magát és hogy botrányt keltsen (bár ez minden korabeli lánnyal így van és neki ez botrányos mert sztár plusz GYEREK sztár) mondom senkit nem akarok megsérteni egyébként, és nem kell ennyire felkapni a vizet főleg nem a vizipipa miatt (mondjuk pont én mondom ezt xd).
2011. február 11. 20:05
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
JohannaVolg: szerintem tökre igazad van.de most komolyan. egyfolytába minden újság és weblap arról ír hogy Miley depresszióba süjjedt...de akkor ha tudja h így csak elveszíti a rajongóit miértnem tesz ellene?nem akarjon úgy kitünni a többi celeb közül mert nagyon nem halad jó úton.
2011. február 11. 20:42
Lehet,hogy a legroszabb pédakép,de akkor sem kell így kifikázni.Mindenkinek más-más a Kritikája Milzről.Imádom Mileyt és nekem akkor is az egyik legnagyobb tehetsége lesz.Igen igaza van egy pár embernek,hogy nem így kéne kitünie a Celebek közül,de erről nem mi döntünk.Miley élete,Miley problémái.
Bárki bármit mond,de MileyCyrusHu-nak igaza van,hogy Deminél tényleg volt kábitoszer,hisz akkor,hogy került volna a szanatóriumba.Természetesen abban is igazat adok,hogy azok az 5-10 éves gyerekek Hannahnak ismerték meg,ahol aranyos szerepe volt és,hogy nem ismerik az igazságot róla.Értsétek meg Miley már kezd felnőtt lenni 3 év múlva betölti a 21-et és akkor szabadutakon járhat.
Bárki bármit mond,de MileyCyrusHu-nak igaza van,hogy Deminél tényleg volt kábitoszer,hisz akkor,hogy került volna a szanatóriumba.Természetesen abban is igazat adok,hogy azok az 5-10 éves gyerekek Hannahnak ismerték meg,ahol aranyos szerepe volt és,hogy nem ismerik az igazságot róla.Értsétek meg Miley már kezd felnőtt lenni 3 év múlva betölti a 21-et és akkor szabadutakon járhat.
2011. február 11. 21:01
erre nem igen tudok mit írni mert ez nem újdonság
2011. február 11. 23:57
|
|
gréta22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 140 Csatolások: 20 Azonosító: 145051 offline
|
Hat en nem akarom mileyt bantani de szerintem nem o a leg jobb pelda kep a vilagon!! Szerintem azert durva kepek kerulnek nap vilagra szoval...
De azert nem is o a leg rosszab... aszem!
2011. február 12. 15:03
|
|
Miley dodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 144989 offline
|
nem jó
2011. február 12. 19:42
akkor nagyon rossz példa áll sokak előtt ..hmm szar nekem
2011. február 13. 00:16
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Én attól még bírom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: