Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. január 29. 17:27
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
egyetértek! Miley szörnyű példakép!!!!
2011. január 29. 17:33
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Amúgy annyira érdekes h a DC-n felbukkan egy új sztár akit már rögtön Mileyhoz hasonlítják és nem Selenához...Nem mintha baj lenne de annyira Istenítik egyesek Sellyt xD h szinte gáz(amúgy szeretem Sellyt is...de ha meglátok egy Selly rajongót aki valahova azt írta h Miley 1 r*banc akkor nagyon ideges leszek!!!)...Közben Miley több nyomot hagyott a homokban...minden téren...van amit el fogadnak és van a mit nem...1-2 dolgot én sem tartok helyesnek az igaz..hiszen ő sem tökéletes...de most
Vegyük a botrányairól híres Lady Gagát...ő sem különb...de ő sokkal durvább dolgot pontosítok dolgokat csinált amikhez képest Miley szinte semmit...csak vadabb számot írt felvett magassarkút(mondjuk előtte is hordott de most szinte ez a hétköznapi viselete
) de könyörgök...a 12 éves kislányoknak is megengedik a magassarkút...
Vegyük a botrányairól híres Lady Gagát...ő sem különb...de ő sokkal durvább dolgot pontosítok dolgokat csinált amikhez képest Miley szinte semmit...csak vadabb számot írt felvett magassarkút(mondjuk előtte is hordott de most szinte ez a hétköznapi viselete
2011. január 29. 17:42
ez nem igaz ő a legjobb példakép az egész világon!!!!
2011. január 29. 18:00
|
|
SunnyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 137097 offline
|
Szerintem vannak sokkal rosszabb példát mutató celebek, mint ő. Nem mintha imádnám Miley-t, de ezt akkor sem ő érdemelte volna:S
2011. január 29. 18:13
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
ha ugy nézzük tényleg nem jo példakép.. mert vannak botrányai.
de istenem szerintem az emberek nem a példaképüük botrányait másolják..
hanem a karrierjüket, öltözkedéseiket.
és most komolyan. miley legnagyobb fanja sem jár miley fellépő "durva" ruháiba..
attol ő még nagyszerű példakép.. mivel elért már valamit az életben! ; )
de istenem szerintem az emberek nem a példaképüük botrányait másolják..
hanem a karrierjüket, öltözkedéseiket.
és most komolyan. miley legnagyobb fanja sem jár miley fellépő "durva" ruháiba..
attol ő még nagyszerű példakép.. mivel elért már valamit az életben! ; )
2011. január 29. 18:16
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Kit érdekel,h milyen?! Akármilyen én akk is IMÁDOM!! MILEY 4 EVER! <3
2011. január 29. 18:28
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
tényleg sok változáson ment át
2011. január 29. 18:31
|
|
Emma_Anikó_Chelseaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 5 Csatolások: 84 Azonosító: 144127 offline
|
Hát jah mért kell bele keverni Demit?
Nem érdekel én akkor is Imádom MILEYT:D
Nem érdekel én akkor is Imádom MILEYT:D
2011. január 29. 18:53
Elég rossz úton halad.Értem én,hogy nem akar Hannah lenni ,de ez akkor is rajta marad élete végéig.Engem annyira nem érdekel mit csinál,mert a számait(Who owns my heart?,Can't be tamed)szeretem.
2011. január 29. 19:03
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
piffpaf. Milzzet tökre bírtam, csak most ez z új stílus... De azért még bírom.^^ <3 (:
2011. január 29. 19:20
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Nem szörnyű példakép.Elérte azt, amiről egyes tinik még nem is álmodnak.Vegyétek már észre magatokat!Ő egy 18 éves lány!Élni akarja az életét!Ne mondjátok már hogy ti nem fogtok bulizni , és lázadni 18 évesen!Vagy ha már megtettétek, miért Miley a rossz?Attól, mert híres, ugyanolyan ember mint én, vagy ti, élni akarja az életét.Hát ne ítéljétek el...
2011. január 29. 19:22
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Attól mert híres nem csinálhat ilyeneket?Dehogynem.Ő is ember, neki is van élete, ő is ugyanolyan büdöset sz**ik mint mi, egy érző lény!Ő is megteheti azt amit az átlag emberek!Sőt, még többet is megtett, amiről álmodni sem mertek...Gondoljatok már bele, és gondoljátok meg hogy mit írtok!
Miley ♥ mert ő egy előadó és nem példakép*_*
Miley ♥ mert ő egy előadó és nem példakép*_*
2011. január 29. 19:32
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Nos, szerintem ez kétoldalú dolog.Ember ezért van joga szórakozni! De a másik fele az, hogy ő sztár és a sztároknak nagyon sok olyan dolguk van amit nem tehetnek meg. Miley és a sok drámakirálynő ezt a határt átlépte és ezért igenis megérdemlik az ilyenek! a tv-s személyiségeken nagy a nyomás ezért magasabbra is tesszük náluk a mércét, mert ők többet is tudnak, de ezek mellett nem bakizhatnak és ez már önmagában is lehetetlen, de Mileynak nem csak egy botránya volt és van! a sztárok ezért sem számítanak teljesen "embernek".
2011. január 29. 19:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
én akkor is szeretem, és felnézek rá.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: