Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. január 29. 14:14
Vannak nála sokkal rosszabb példaképek!!Nem tudom miért rá szavaztak!!Mindenki azt hiszi ő még a régi kis Hannah Montana,és még mindig 15 éves!pedig nem,és ő átakart törni..de nem sikerült neki sokan elitéltek e miatt...most újra megszeretne változni hiába lett "felnőtt" még ő is keresi a saját énjét amiben a legjobban érzi magát,és mint látjuk megosztó személyiség ami nem is olyan rossz!
nem kéne őt ilyen "díjjal" bántani..mikor változni szeretne és tenni szeretne valamit,akkor nem kéne őt így elbizonytalanítani!
nem kéne őt ilyen "díjjal" bántani..mikor változni szeretne és tenni szeretne valamit,akkor nem kéne őt így elbizonytalanítani!
1 felhasználónak tetszik:
dance4ever
2011. január 29. 14:23
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Vannak nála sokkal rosszabb példaképek!!Nem tudom miért rá szavaztak!!Mindenki azt hiszi ő még a régi kis Hannah Montana,és még mindig 15 éves!pedig nem,és ő átakart törni..de nem sikerült neki sokan elitéltek e miatt...most újra megszeretne változni hiába lett "felnőtt" még ő is keresi a saját énjét amiben a legjobban érzi magát,és mint látjuk megosztó személyiség ami nem is olyan rossz!
Teljesen igazad van! Én Mileyt így is úgy is szeretem, semmi bajom sincs a mostani stílusával, sem a viselkedésével, vannak nála sokkal rosszabbak is...
Teljesen igazad van! Én Mileyt így is úgy is szeretem, semmi bajom sincs a mostani stílusával, sem a viselkedésével, vannak nála sokkal rosszabbak is...
2011. január 29. 14:27
Szerintem nem ő a legrosszabb példakép.18évesen én sem szeretnék még mindig a 11 éves gyerekeknek megfelelni.Miley is kezd felnőni nem lehet mindig ugyanolyan,minden ember változik.Meg az se jó,hogy bármit csinál abból a sajtó 1 nap alatt hatalmas botrányt rendez.A hangja pedig csak jobb lett,nagyon jó énekesnő.Azt pedig kétlem hogy Lindsay Lohanhez kéne őt hasonlítani.Szerintem túlzás.
dance4ever
2011. január 29. 14:28
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Istenem....mért ő.Mindenki féltékeny rá,mert tehetségével eljutott oda,hogy ő volt a világ legnépszerűbb tinije.Mindenki azt hiszi,hogy ő a kicsi hannah MOntana.Neem,Miley felnőtt és ezt el kell fogadni.Különben ez a kép régen készült,amikor még Hannah Montana parókát viselt a kamerák előtt.Ééés ha már végre elfogadják h 18 éves,nem 15,akkor nem fog ennyi botrányt okozni.Most megfogja találni a helyét,és minden rendben lesz,de ez az egész "díjas " dolog nagyon aljasság,találtak valamit amivel idegesítsék,és kihasználják...szánalmas...
dance4ever
2011. január 29. 14:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ha levonjuk a botrányokat akkor nagyon jó példakép!!!ha nem akkor meg azt vonjuk le h igen is meg lehet mindent bocsájtani mindenki követ el hibát és igen...tanulhatunk belőle!!! ennyi
És 18 évesen én sem csak az ovisoknak meg a 11 éves gyerekeknek akarok megfelelni...
2011. január 29. 15:03
Nem kell mindenkinek megfelenie, de nem mutat jo peldat az biztos
2011. január 29. 15:32
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
Idézet (MileyCyrusHU @ 2011.01.29. 12:57)
nem... persze XD akkor miért találtak a házában drogot? A vérében is kimutatható, hogy drogozik-e.. :"D
És ezt te hol olvastad?
2011. január 29. 15:34
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szerintem semmi baj nincs a viselkedésével , csak egyszeruen lázado tini !
dance4ever
2011. január 29. 15:38
igazuk volt
bár az is igaz hogy nem ő a legrosszabb példakép
bár az is igaz hogy nem ő a legrosszabb példakép
2011. január 29. 15:54
Mikor fogják már fel az emberek hogy Miley nem példakép??!!!
Soha nem is akart az lenni csak azt szerette volna hogyha nem csak a kis pisiseknek jön be a stílusa! Ő egy énekesnő, színésznő és NEM PÉLDAKÉP! Szerintem pedig egyáltalán nics elvadulva, az ő korában rengetegen csinálják ezt, nem állítom hogy helyes de már 13-14 éves kölykök ennél sokkal durvább dolgokat csinálnak! Az a hülye aki meg utánozza mondjuk a vizipipázását csak azért mert Miley is csinálta az nem is normális, én is Miley rajongója vagyok, de azért még nem kezdek el vizipipázni! Igazuk van az előttem szólóknak, nem sztárok közül kell példaképet választani, hanem olyan embert kell akit közelről ismerünk! Amúgy nekem sokkal jobban bejön Miley új stílusa mint a régi, mert a régi nagyon kislányos volt!
Ha meg már a rossz példaképnél tartunk Lindsay Lohan vagy Lady Gaga a tényleg igazán rossz példaképek, nem Miley!!
Ha meg már a rossz példaképnél tartunk Lindsay Lohan vagy Lady Gaga a tényleg igazán rossz példaképek, nem Miley!!
dance4ever
2011. január 29. 16:12
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
megérdemelte.
2011. január 29. 16:23
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
tina igazad van valahol..én abban reménykedem hogy ez Mileynál csak egy átfutó korszak vagyis majd kiheveri az ilyen stílust. Azt is megértem hogy ilyen számokat ír mert rengeteg rossz dolog történt az életében és így próbál védekezni vagy visszavágni. Én nagyon is bízom benne és tudom hogy MIley jó útra tér majd..
2011. január 29. 16:49
Tina nyugi.
D és szerintem is pocsék példaképnek de ettől függetlenül bírom Miley zenéjét.
2011. január 29. 17:12
|
|
kittusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 142459 offline
|
Teljes mértékben egyet kell veled értenem tina9612! Elegem van már hogy mindenki Miley-t bántja. Neki nem az volt a célja hogy példakép legyen, hanem az hogy azt csinálja amihez ért és azt ami szeretett volna lenni! Inkább azon kéne elgondolkozni hogy mit tett a rajongóiért és nem azt hogy hogy bulizik
Imádom Miley-t! Nekem mindig is ő lesz akire fel tudnék nézni!
2011. január 29. 17:18
|
|
NickiiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 133434 offline
|
Nemááár....basszus nem mintha az átlag emberek nem csinálnának ilyet...-.-" minek kell ezek miatt piszkálni a sztárokat? olyan szánalmas.
2011. január 29. 17:20
|
|
NickiiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 133434 offline
|
Miley-ról is jó lenne ha már lekopnának az ilyen cikkeknél. A többi sztár sem különb.-.-"
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.