Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. január 29. 12:45
nekem akkor is ő a világ legjobb példaképe
1 felhasználónak tetszik:
dance4ever
2011. január 29. 12:45
Nekem ő volt a példaképem de már ez nagyon régen elszállt! Beképzelt lett! És Em31-nek nagyon igaza van!
2011. január 29. 12:48
|
|
Jasmynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 137591 offline
|
nekem még mindig Miley a példaképem....engem az ilyen cikkek róla nem hatnak meg még fiatal előtte az élet...inkább sztem most csináljon ilyet mint 37 éves korába
dance4ever
2011. január 29. 12:48
Mert? Mit csinált??? xD Egy kicsit vadabb számot adott elő, illetve videóklippet? Ezen kívűl mit? Ott van például Lindsay Lohan és Demi Lovato a két drogos, ők 10000x roszabb példaképek... -.-" azsem érdekel ha kitlitanak az egész oldalról de álljon már meg a fáklyás menet (XD) EZ EGY NAGY HÜLYESÉG!!! Az AOL vezetősége biztos csak nem bírja Miley-t és kész -.- Melleselg csak úgy mondanám, hogy egy párnapos listán Miley a Legjobb 21 sztároknál Miley a 9. ... Szóval -.-" xD Akinek nem tetszik írjon levelet és elmagyarázom neki.. -.-" PFFF XD
dance4ever
2011. január 29. 12:52
nem vagyok miley fan... de nem is utálom..
most mégis mi a baj?? kezd felnőni.. kezd egy kicsit vadulni.... nehogy mindenki azt higgye már,hogy örökké hannah montana akar lenni.. -.-" mi olyan nagy dolog azon,hogy másabbak a videói és nem csak a 6-7 éves korosztálynak szeretne tetszeni? nekem pl tökre tetszenek az új számai.. melyik tini nem iszik?? most komolyan? -.-" vegyék már észre az emberek,hogy már nem 13...hanem 18!!!
most mégis mi a baj?? kezd felnőni.. kezd egy kicsit vadulni.... nehogy mindenki azt higgye már,hogy örökké hannah montana akar lenni.. -.-" mi olyan nagy dolog azon,hogy másabbak a videói és nem csak a 6-7 éves korosztálynak szeretne tetszeni? nekem pl tökre tetszenek az új számai.. melyik tini nem iszik?? most komolyan? -.-" vegyék már észre az emberek,hogy már nem 13...hanem 18!!!
dance4ever
2011. január 29. 12:54
Ha én azt csinálom amit Miley akk Nomrális vagyok mivel ő sztár ami normális az sem normális..
aki érti mire gondolok érti aki nem nem..
aki érti mire gondolok érti aki nem nem..
2011. január 29. 12:57
Idézet (molny @ 2011.01.29. 12:53)
Demi nem drogos, hanem személyiségi problémái vannak...valószínűleg ezért húzott be az egyik háttértáncosnak...de biztos, hogy nem drogos...
nem... persze XD akkor miért találtak a házában drogot? A vérében is kimutatható, hogy drogozik-e.. :"D
2011. január 29. 12:59
MileyCyrusHU:Én is így gondolom
(nem a drogos dolgot!) +Nem tudom Miley mi rosszat tett!?
Ez van tudom,hogy mindenkinek más az ízlése,de akkor is...Meg nem értem miért kell folyton bántani
Ez lett ő,így kell elfogadni...ennyi akinek meg nem tetszik az ..
dance4ever
2011. január 29. 13:00
csak h tisztázzuk, a példakép nem azt jelenti, h ugyan azt csináljuk, mint pl. Miley. az leutánzás... ha pedig az AOL nincs tisztába a példakép fogalmával, akkor minek indít szavazást ebben a témában? -.- attól h Miley olyanokat csinál, amik rosszak, az egy dolog... de ő legalább annyit letett az asztalra, amiről sokan csak álmodnak.... úgyhogy erről ennyit...
dance4ever
2011. január 29. 13:00
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
oké!én utálom miley-t és megérdemelte!
de demi-vel semmi bajom és nem értem ő miért lenne versenytárs miley-val szemben!
miley egy riherongy demi viszont semmi rosszat nem csinált!azért került rehabra mert önértékelési problémái voltak!ezt a hülyeséget!
de demi-vel semmi bajom és nem értem ő miért lenne versenytárs miley-val szemben!
miley egy riherongy demi viszont semmi rosszat nem csinált!azért került rehabra mert önértékelési problémái voltak!ezt a hülyeséget!
2011. január 29. 13:04
Idézet (MileyCyrusHU @ 2011.01.29. 12:57)
nem... persze XD akkor miért találtak a házában drogot? A vérében is kimutatható, hogy drogozik-e.. :"D
vedd már észre magadat?ugyan azt csinálod Demivel mint egyesek Miley-val.ennyi erővel mindeki ba.sztath.atna mindenkit...
Norbika98
2011. január 29. 13:08
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
És még egyáltalán nem nagykorú!Itt a 18 számít nagykorunak viszont Amerikában a 21.És leállhatna mostmár!Semmit sem csibál csak Rihannát meg Gagát másolja...Szánalmas egy nő
2011. január 29. 13:21
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
nem kell utánzoni és kész. még mindig jobban bírom , mint Selena Gomez-t.
dance4ever
2011. január 29. 13:25
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Idézet (csenii @ 2011.01.29. 13:16)
hát ez saj így van.miley elvadult..xd
Hát igen, eléggé elvadult.
2011. január 29. 13:27
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
"nemsokára igen komoly konkurenciát állít fel Lindsay Lohannek és Demi Lovatónak, akik tavaly kerültek a rehabra."
de jó, hogy nem az kerül ki kommentnek, amire legelőször gondol az ember...:@
két bűvös szó...az egyik b a másik +
Ami Demivel történt az teljesen másról szólt!
de jó, hogy nem az kerül ki kommentnek, amire legelőször gondol az ember...:@
két bűvös szó...az egyik b a másik +
Ami Demivel történt az teljesen másról szólt!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.