Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. február 19. 18:43
Nem minden sztárnak kell példaképnek kell lennie... például neki sem. Lindsay Lohan sem bírta sokáig drog nélkül. Várható volt, hogy Miley hasonló őrültséget csinál, azért reméljük megtalálja a helyes utat... :/
2011. február 19. 18:48
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
Idézet (Poppy Smith @ 2011.02.19. 18:43)
Nem minden sztárnak kell példaképnek kell lennie... például neki sem. Lindsay Lohan sem bírta sokáig drog nélkül. Várható volt, hogy Miley hasonló őrültséget csinál, azért reméljük megtalálja a helyes utat... :/
hugi igazad van miért írod le mindig hamarabb azt amit én akarok? xD
2011. február 19. 19:06
Hát nem tudom..
Érdekes azért, hogy Lady Gagát senki nem hozta szóba.
Én még mindig szeretem Mileyt, nem tartom rossz példaképnek. Sokan még mindig Hannah Montanaként könyvelik el, szerintem már abból kinőtt, de nem annyira, hogy a legszörnyűbb példakép legyen.
Egyébként meg az emberek mennyire unatkozhatnak már?! "A legszörnyűbb példakép" néven szavazást indítanak? Szánalmas..
Érdekes azért, hogy Lady Gagát senki nem hozta szóba.
Én még mindig szeretem Mileyt, nem tartom rossz példaképnek. Sokan még mindig Hannah Montanaként könyvelik el, szerintem már abból kinőtt, de nem annyira, hogy a legszörnyűbb példakép legyen.
Egyébként meg az emberek mennyire unatkozhatnak már?! "A legszörnyűbb példakép" néven szavazást indítanak? Szánalmas..
2011. február 19. 21:15
|
|
Fruzs123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 142743 offline
|
igaz hogy 2010 ben naon megváltozott és nem épp minta példakép de kibontakozott nem az aki régen volt de attól ő még Miley csak a dögösebb változata! és nekem attól még az egyik kedvencem!
csak a stílusa változott de a lelke nem ugyanúgy szereti és törődik az emberekkel!
a példa rá a jótékonykodás!
csak a stílusa változott de a lelke nem ugyanúgy szereti és törődik az emberekkel!
a példa rá a jótékonykodás!
2011. február 28. 06:32
igazán imádom de hogy 18 éves lett most ö aszt hiszi hogy bármit megtehett!!! kicsit beképzeltt lett
2011. április 23. 21:18
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Egyettértek Chelssel !!
2011. április 28. 18:49
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én imádom Miley-t és szerintem egyáltalán nem szörnyű példakép
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: