Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. február 17. 06:20
Jah ezt birom ezekben ! -.- a rosszakat-ha kell-még évek(!) múlva is felemlegetik csak h. az illető kibukjon. De azt persze már sokkal nehezebb megemlíteni:Mit tett le az asztalra!!Mert bárki bármit mond, a Disney-hercegnője áll itt,mert mind Hannah M.-ként mind Miley-ként szerintem az egyik legsikeresebb tinisztár!! És megmondom kerek-perec: aki akkor "szerette"és most h. megváltozott lenézi őt,akkor az állításom szerint nem is volt a rajongója -.- Én még most is szeretem,sőt a zenéit talán még jobban is szeretem mint régen !!
Ha valaha szeretted akkor most h. FELNŐTT ne hagyd cserben !
Csak gondolj bele hány sztár csinálta/csinálja meg ezt,és ha majd a bizonyos igazi kedvencedről is megjelennek ilyen képek(mert úgy is lesz ilyen) akkor azt is elfogod dobni ahogyan őt?!
Aztán meg ne higgyétek,hogy Selena és Demi olyan kis cuki meg ártatlan ! Ők is ugyanúgy sorra váltják a pasikat és egyszer ezt szeretik másnap meg mást!-.- Legalább Miley bevallotta h. még mindig Liam-et szereti !
Röviden ennyi 
I LOVE YOU Miley
És örökre a rajongód leszek!
I LOVE YOU Miley
1 felhasználónak tetszik:
bláámi_
2011. február 17. 16:44
úristen... -.- a díjat kiérdemelte... régebben ő volt a példaképem. remélem megváltozik majd...
2011. február 17. 17:06
Nem tudom miért nem haják őt békén!azt csinál amit kar aztán kész.Már uyis elmúlt 18 éves szal nem értem mi ez a nagy cucc
2011. február 17. 19:03
2011. február 17. 20:47
De mit gondoltak a rajongók, hogy Miley olyan lesz mint Hannah, minden sztárra másképp van hatással a hírnév, Miley már nem tudott mit kezdeni magával, így akarja felhívni magára a figyelmet.
2011. február 17. 20:55
|
|
ButterflyAngelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 145480 offline
|
sohase szerettem csak a számait
2011. február 17. 21:17
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
A számai jók de nem a kedvencem
2011. február 19. 11:45
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Én igazából sajnálom ezt a csajt, meg az összes többi diznist is. Borzalmas lehet ilyen fiatalon híresnek lenni, iszonyat sok pénzt keresni és ráadásul a tudat, hogy mindent megkaphatsz amit csak akarsz, sikeres karriered van... szörnyű lehet. Nem csoda hogy megkattannak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.