Miley Cyrusra, a 18 éves énekesre Az AOL oldalon megjelent internetes szavazáson 99.000-en szavaztak, a voksok 58%-ával övé lett 2010 legszörnyűbb celebjének járó díj.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép
2011. január 29. 12:11
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem nem rossz pédakép,bár szerintem kár bárkit is példaképnek választani.Ő is csak ugyanolyan ember mint mi semmivel sem jobb,vagy kevesebb.Az ő döntése mit csinál,nem neki kell nevelni a fiatalokat,hanem a szüleiknek.
1 felhasználónak tetszik:
dance4ever
2011. január 29. 12:15
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én ma reggel megnéztem a Hannah Montanát (szégyen szemre), és szembesültem vele, hogy Miley mennyit változott. Nem a jó irányban. Szerintem jogosan kapta a szavazatokat!
2011. január 29. 12:18
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
van aki igy szereti Mileyt
dance4ever
2011. január 29. 12:18
LOL-ez durva... szerintem egy kicsit vissza kéne fognia magát...
2011. január 29. 12:19
Egyet értek SmileyZ-vel és engem nem érdekelnek a botrányai mert ő is csak egy ember és én még mindig nagyon szeretem Miley-t.
2011. január 29. 12:23
Szerintem ez hülyeség!
Nem repesek Miley-ért...de igen is lehet példakép!
Ha valaki a fényöző világba akar kerülni,igen is példát vehet mily-ről,tehetséges,és nagyon sokat elért,tény h mostanába nem fényeskedik a példamutatásával,de ő nem is az 5 évesek rajongását várja hanem a 16 17 éves korosztélyt,akiknem tetszik miley stílusa.és...amugyse szerencsés sztárokból példaképet választani,mert nem ismerjuk az illetőt...inkább válasszunk az ismeröseink közül...
Nem repesek Miley-ért...de igen is lehet példakép!
Ha valaki a fényöző világba akar kerülni,igen is példát vehet mily-ről,tehetséges,és nagyon sokat elért,tény h mostanába nem fényeskedik a példamutatásával,de ő nem is az 5 évesek rajongását várja hanem a 16 17 éves korosztélyt,akiknem tetszik miley stílusa.és...amugyse szerencsés sztárokból példaképet választani,mert nem ismerjuk az illetőt...inkább válasszunk az ismeröseink közül...
dance4ever
2011. január 29. 12:26
Idézet (EszterLondon @ 2011.01.29. 12:15)
Én ma reggel megnéztem a Hannah Montanát (szégyen szemre), és szembesültem vele, hogy Miley mennyit változott. Nem a jó irányban. Szerintem jogosan kapta a szavazatokat!
Ennél többet én magam sem tudok mondani.
2011. január 29. 12:27
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát ez igaz..
de még jó hogy nem egy nagy kedvencem xD
2011. január 29. 12:28
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
szerintem Miley nagyon sokat változott.. de nem a jó irányba. sosem volt igazán a kedvencem.. de valahogy régebben jobban bírtam. :_S
szerintem jogosan kapta a szavazatokat, és reméljük, hogy ezt a szavazást látva, kicsit megváltozik. vagy nincs helye a celebek között.
szerintem jogosan kapta a szavazatokat, és reméljük, hogy ezt a szavazást látva, kicsit megváltozik. vagy nincs helye a celebek között.
2011. január 29. 12:36
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem azért lett híres, hogy példakép legyen, hanem mert ezt szerette volna csinálni. Egyszerű, ha nem tetszik, amit csinál nem kell nézni. Ő is ember, hibázhat. Amúgy meg szerintem elég szánalmas az az ember, aki azért, mert mondjuk a példaképe vízipipázik, ő is elkezdi. Az ilyeneknek személyisége sincs.
Amúgy meg Demi miért lenne rossz "példakép"?
Önszántából ment a rehabra, azért mert dühkezelési problémái voltak, és nyilvánvalóan megviselte a szakítás. Ezért, most rögtön rossz ember?
A harmadik meg, hogy ha már rossz példaképet keresünk, csak meg kell nézni Lady GaGa-t
A harmadik meg, hogy ha már rossz példaképet keresünk, csak meg kell nézni Lady GaGa-t
2011. január 29. 12:36
Miley maximum a kislányok(6-10) példaképe lehet mert ők még nem tudják róla a kemény igazságot.én nem is értem ninek nekik vagy egyáltalán valakinek példakép.az oké ha mondjuk a rokonod esetleg valaki aki közel áll hozzás és már régóta ismeritek egymást,de ahogy Em31írta nem a celebek közöt kell példaképet keresni.lehte az akár a legjobb barátod/barátnőd,anyukád/apukád, nagymamád/nagypapád...olyanokat akiket már régóta ismert és tudod róluk hogy nem tennének olyat amivel neked ártanak.de mileymeg a többi ártanak a kislányoknak (esetleg kisfiúknak)azzal hogy nem a saját "oldalukat" mutatják.amikor majd rájönnek a kicsi rajongói hogy valójában nem a Hannah Montana ban milyen akkor valyon ők is úgy gondolják hogy nekik ő a példaképük?? kétlem.
én szeretem miley zenéjét de nem lesz a példaképem.a dizni közül soha nem volt senki és ez nem is fog változni.azért viselkedik így mert a szülei elválnak ez még tudom nem nagy ok de engem kiborított(nem az övé).és ezt próbáld megélni úgy hogy az egész világ szeme rajtad van.nem könnyű.ebben támodatom.a többi botrányában nem igazán.
2011. január 29. 12:37
|
|
Maite Perroni Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 143668 offline
|
én imádom mileyt!!
és ez igy is marad!!
és ez igy is marad!!
dance4ever
2011. január 29. 12:44
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
bakker ezek az emberek az AOL-nál sztem unatkoznak :/
méghogy Miley a legrosszabb celeb?
röhej.. pff
méghogy Miley a legrosszabb celeb?
röhej.. pff
dance4ever
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.