Vér- és ondóillatú parfüm Lady Gagától?
2011. január 28. 14:06
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
ez is nem más mint fiygelem felkeltés. ez úgy magában undorító dolog is szerintem. Gagát nagyon tisztelem, de ezt durvának tartom, mégha csak feltételezés is.
2011. január 28. 14:17
divaft, ne is haragudj, de sztem a saját érdekedben ne írj ide több kommentet, mert csak saját magadat égeted le vele.
Nem azért, mert Gaga-fan vagy, hanem, mert túlzásba viszed... Már bocsi a kifejezésért, de ez a csaj is ugyanolyan büdöset sz*rik, mint bárki más, nem ő az isten! XD Ennyire nem lehet valakit ész nélkül imádni!!! És nem kéne leszólni másokat azért, mert más zenét hallgatnak, mindenkinek megvan a saját ízlésvilága, ettől még nem rosszabbak, mint te! Egyébként Gaga-t én sem szeretem, túlzásba viszi a hülyeségeit, amivel csak annyi a célja, hogy beszéljenek róla az emberek és amint látjuk ezt el is éri, mert már ennél a cikknél is 5 oldal komment van! XD
2011. január 28. 14:23
|
|
emily36új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 143774 offline
|
könyörgöm az ondó szag mi a retkesnek kell,netán valaki szex közben ezzel fújja be magát,hogy izgatóbb legyen?KÖNYÖRGÖM EZ ÉSZVESZEJTŐŐŐŐŐŐŐ már ne is haragudjatokk:(
2011. január 28. 14:30
kíváncsi de ugyanakkor elborzadt vagyok
. Biztosan csak viccel.
2011. január 28. 14:33
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
pfujj..
Lady Gaga már a parfümében is a "rosszat" szeretné?-.-
szeretem Gaga-t de nem biztos,h megvenném ezt a parfümöt..sőt biztos,h nem fogom megvenni, ha ilyen lesz..-.-
Lady Gaga már a parfümében is a "rosszat" szeretné?-.-
szeretem Gaga-t de nem biztos,h megvenném ezt a parfümöt..sőt biztos,h nem fogom megvenni, ha ilyen lesz..-.-
2011. január 28. 14:38
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Először sokkolt szinte ez de hiszen GaGáról beszélünk úgyhogy már értem,hogy miért lesz ilyen a parfümje
... Az eléggé érdekes illat,szag lesz majd az tuti(de ez túlzás még tőle is).
2011. január 28. 14:43
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.01.28. 14:03)
eddig sem voltam , figyelj elhiszem hogy kiráz a hideg Lady Gaga-tól de én szeretem és ő az évtized vagy évszázad Pop Királynője . Akár hiszed akár nem .
Most nem a zenéjéről van szó, hanem a parfüm ötletéről... Lehet akár milyen jó a saját területén (bár szerintem vannak nála jobbak is), akkor is rossz ötlet parfümnek ilyen illatot választani... Remélem pletyka az egész és ez is csak egy botrány keltés a sok közül... Máshogy már nem tudja fenntartani a hírnevét ezért kitalált egy ilyen baromságot... Ennyi... Lehet, h nagy kedvenced, de azért nem kéne elveszteni a józan eszed... Ha az én kedvenceim közül talált volna ki vki ilyet akkor sem tetszene az ötlet sőt nagyot süllyedne a szemembe...
Itt be is fejezem, mert utálok veszekedni...
2011. január 28. 14:59
ööööö...... Nagyon bírom Gagát..... de ez hát... egy kicsit már durva.... Habár ő tudja!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: