Vér- és ondóillatú parfüm Lady Gagától?
2011. január 28. 20:50
ahogy telik az idő ez a nő egyre hülyébb lesz x"D x"D még a ruhái oké... de azért ezek a parfümök már.. ez már sok.. :S :S -.-" ez nem őrült... ez már szánalmas...
2011. január 28. 21:07
Így akarja elérni, h többen hallgasság? Mert ugyan hangja az van, de ennyi.
Ennyi hülye ötletet, ami neki van -.-"
Ennyi hülye ötletet, ami neki van -.-"
2011. január 28. 21:11
ki vennémeg a vér és ondóilltaú parfümöt?
maximum egy tényleg Lady GaGa fanatikus,aki már tényleg betegesen szereti ezt a nőt.én eddig is tuttam hogy nem százas,de most beigazolódott.
2011. január 28. 21:13
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Most mit kombináltok? Ki se jött a parfüm... És hol mondta azt Gaga,hogy ilyen illata lesz? Én nem láttam sehol,hogy ilyet mondott volna... Én nem vagyok tini,és őt követem. 3 év van összesen köztünk... És ha ilyen illata volna akkor mi van? Nem kötelező megvenni... De nem vagyok hajlandó vitázni...Hihetetlen komolyan...
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 28. 21:20
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
:OOOOOOOOOOO
2011. január 28. 21:20
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
Hát mondjuk ezt gondoltuk... ha egyszer Lady GaGának parfümje lesz,akkor az nem lesz hasonló a többi sztáros parfümhöz.Épp ezért különleges.Akármilyen is lesz a parfümje,szerintem meglepetést fog okozni,annyira jó lesz
2011. január 28. 21:21
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
húúúúúúúúúúú nyami
2011. január 28. 21:38
|
Pít3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144270 offline
|
Röhejesek vagytok, hogy még el is hiszitek
És legjobb, h minden hozzászólás arrol szol h mindig is utáltam, és most elásta magát stb... de ha mindenki utálja hogyan sikieres?
pf, ennyit rólatok.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 28. 22:22
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Az Ég szerelmére! vegyétek ki a főoldalról már ezt a hírt! azóta mennyi új megjelent s még mindig ez virít, mintha olyan nagy szám lenne! könyörgöM!
ahányszor fellépek az oldalra a hányás kerülget. ez gusztustalan! legyen már vége!
ahányszor fellépek az oldalra a hányás kerülget. ez gusztustalan! legyen már vége!
2011. január 28. 22:25
Istenem, ez sem egy normális csaj. xD Jól mondod Nelli304 VILÁGVÉGE XD
2011. január 28. 22:26
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
A művészek általában eredetiek de olykor inkább úgy fogalmazok hogy furcsák :S Mind1 ha lenne GaGa parfüm meg venném de szerintem ez pletyka. Egy parfümöt max 2 hónap ki keverni a gyártás meg tök egyszerű, nem hinném hogy 2012-ig várnának egy parfümre aminek tuti milliós bevétele lesz! Ha meg tényleg ez az illata amit kétlek mivel egy csomóan pereskednének meg ilyenek de ha még is akkor sok sikert GaGa!
2011. január 28. 23:04
hát nem tom ha én fiú lennék és a bnőmnek vér vagy ondó "illata" lenne nem nagyon örülnék neki...X"DDDD
2011. január 28. 23:08
Idézet
ha mindenki utálja hogyan sikieres?
ezt a kérdést én is sokszor felteszem magamnak.talán azért mert még nem találkoztak olyan 'dilis' vagy inkább egyedi stílusú előadóművésszel mint ő.vagy csak egyszerűen szeretik a zenéjét.ki tudja.én nem szeretem ezt a nőt,de egy biztos ilyen csajjal nem mindennapp találkozni. Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.