Sztárok smink nélkül
2011. január 27. 21:04
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
egyet értek Wiwix-szel.
2011. január 27. 21:05
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
Cheryl Cole nál van a legkisebb különbség:DD
2011. január 27. 21:06
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Nagy különbség van a smink nélküli és a sminkes képek között, de hát erre van a smink... Szerintem jó, h kisminkelik magukat egy-egy eseményre, de ha csak az utcán sétálnak akkor ne fessék ki magukat, legalábbis ne annyira, mert teljesen felesleges... Sokszor szebb a természetesség, mint ha valaki agyon van festve... Viszont egy rendezvényen, eseményen jobb, ha ki vannak sminkelve, mert egy csinos ruhához, frizurához kell hozzá illő smink is!
1 felhasználónak tetszik:
Ryden
2011. január 27. 21:11
Hát nem tudom, én viszont undorító dolognak tartom a sztárok meggyalázását az ilyen képekkel, és azt is, hogy a lesifotósok ezzel a mocskos munkával tömik tele a zsebeiket. De hát ugye ez is az USA-ból indult, így szeretnünk kell. Bizonyos életkor felett minden fehérbőrű nő "csúnya" smink nélkül, legalábbis nem olyan, ahogyan a stúdióképeken látjuk. Innentől kezdve ez az egész bunkóság és megszégyenítés, amit csinálnak velük ezekkel a képekkel.
2011. január 27. 21:12
Cheryl Cole ő még smink nélkül is szép de hát a többi... inkább nem mondok semmit! nem akarok senkit sem megbántani!
2011. január 27. 21:14
Elég gáz...De ők is emberekből vannak
És szerintem is ez undorító dolog!
2011. január 27. 21:15
egyetértek El Mexicano-val és a cikkel is szzerintem is Cheryl Cole a legszebb smink nélkül is
2011. január 27. 21:17
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Cheryl Cole még smink nélkül is gyönyörű.
2011. január 27. 21:22
Én Heidi Klumon lepődtem meg. Nem azért mert csúnya, csupáncsak szimplán átlagos, teljesen átlagos.
Egyébként én sem értettem soha, hogy miért olyan nagy szám, ha egy hírességen nincs smink. Elég gáz, ha valaki elvárja tőlük, hogy mindig, minden pillanatban a topon legyenek.
Egyébként én sem értettem soha, hogy miért olyan nagy szám, ha egy hírességen nincs smink. Elég gáz, ha valaki elvárja tőlük, hogy mindig, minden pillanatban a topon legyenek.
2011. január 27. 21:24
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Nem tudom, hogy ezen mit kell mindig lovagolni. Egy bizonyos életkor után mindenki így fog kinézni. Én személy szerint jobb szeretem a paparazzó-fotókat, mint a stúdióképeket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.