Justin Bieberről szexis fotósorozat készült
2011. január 27. 19:55
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Es mien fotosorozat?
2011. január 27. 19:59
pfujj majdnem lehánytam a képernyőt
ebbe mi annyira rohadtul szexi?? most ez komoly?
2011. január 27. 20:01
én nem bírom a pofáját..
de..
az első nagy képen nem amin"szexis" hanem amin öltönyben van..na azon egy icipicit mintha idősebbnek tűnik ....azon egy picit tetszik.. de h szexis...hááát..
de..
az első nagy képen nem amin"szexis" hanem amin öltönyben van..na azon egy icipicit mintha idősebbnek tűnik ....azon egy picit tetszik.. de h szexis...hááát..
2011. január 27. 20:01
én a "sexy" szót idézőjelbe raktam volna. Ezen mi a sexy?? Úgy néz ki mint egy Anorexiás emós.
2011. január 27. 20:03
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
én csípem de hogy sexy az már túlzás
2011. január 27. 20:04
|
|
Beaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 127904 offline
|
megérteném hogyha olyan teste lenne mint pl: Taylor Lautnernek. de semmi kocka, sehol semmi. akkor meg mivel keménykedik? itt hol van az a sexiség?
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. január 27. 20:06
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
pff... ez szexy???
ugyanmár... ezen nincs semmi szexy...
ugyanmár... ezen nincs semmi szexy...
2011. január 27. 20:07
"Justin még csak 16 éves, de már úgy ért a nőkhöz, mint egy vérbeli profi." WTF??? ezt ugye nem gondoltad komolyan??? x"""D
2011. január 27. 20:08
|
|
ANNAcicaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 132536 offline
|
nem vagyok híve a szidalmazásnak de ez undórító és ez nem sexys hanem figyelj mert ritkán mondok ijet k.......tul bizarr. Asszem nem tudok majd elaludni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.