Willow Smit, a 21. századi lány
2011. január 27. 19:34
na ő aztn a kislányok példaképe lesz.10 évesen én még azt sem "tudtam" mi az a smink,de neki már van.úgy néz ki mint egy tipikus elkényesztette l.iba aki azt hiszi neki mindent szabad és mindent tud, csak mert a szülei befolyásosak.megrontják a gyerekeket,azzal hogy már ilyen kicsin sztárt kereálnak belőle.nem lesz mire visszaemlékeznie amikor majd a gyerekeinek,vagy unokáinak mesél a gyerkkoráról mert nem volt neki.nem járt iskolába alig vannak neki barátai mert nem jár suliba feltételezem.ilyen korba tanulnia kéne és megkéne tapasztalnia az életnek a jó és a rossz oldalát és tanulnia a hibáiból.de nem mert neki már most kell az hogy ismert ember legyen.és én ezért csakis a szülőket hibáztatom.nem kell ilyen korán a csillogáshoz szktatni szegény kislányt.mi lesz vele majd!?
2011. január 27. 19:48
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
:S már mindenki leírta azt amit én gondolok főleg LULUPeas-nek van igaza:D
2011. január 27. 19:54
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
az durva hogy 10 vesen ismeri az egész világ de télleg jó hangja van és várom a következő klipjét is!!!!
2011. január 27. 19:58
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Elöször azt se tudtam h lány...
Bár nekem a Whip My Hair sem tetszik pff
2011. január 27. 20:02
imádom ezt a kiscsajt.iszonyat tehetséges remélem elengedik a szülei és jöhet Justinnal Európába.
2011. január 27. 20:24
Tehetséges, persze, de mi lesz vele később? Nem merek rágondolni... nem egy gyereksztár tűnt el a süllyesztőben.
Persze a híres szülők ugye...
Persze a híres szülők ugye...
2011. január 27. 20:30
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Fúú..ez a csaj még csak 10-en valahányéves de basszús olyan hangja van! Óriási nagy tehetség! Gratula hozzá és a bátyjához is!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: