Starity

Hol szeretnél lakni?

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 02. 20:30 #281
- törölt felhasználó -    
Párizsban,Londonban,Los Angelesben. smileeee.gif heart.gif
2013. április 05. 19:46 #282
- törölt felhasználó -    
Szívesen laknék még Németországban vagy Oroszországban, még Kanada is szóba jöhet, Svédország. Inkább ilyen hidegebb helyeken, gyűlölöm a meleget!!
2013. április 06. 13:05 #283
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Spanyolország, Írország, Ausztira, Svájc, Ausztrália smileeee.gif wub.gif
2013. április 06. 20:46 #284
Zsoffeee
Zsoffeee
új tag

StátuszFordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül.!!!!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 31
Azonosító: 192727
Én Ázsiában (főleg Japánban és Dél-Koreában), Angliában,Franciaországban, Írországban vagy Svédországban.
De a legfontosabb, hogy valami nyugodt környéken (lehet ez egy tanya vagy egy farm is, sőt...) a családommal.
2013. április 06. 20:48 #285
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
London, Párizs, Miami. De a legfontosabb hogy Vele. smileeee.gif
2013. július 20. 21:16 #286
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Hát én mindenféleképpen Finnországban az még nem eldöntetett,hogy konkrétan melyik városban bár a szivem nagyon Espoo felé húz heart.gif
Éss még pár kép a hires nevezetes Bodom tóról... smileeee.gif
2013. július 20. 21:17 #287
norsk engel
norsk engel
95% anxiety 5% girl

Státuszshe's a-a-a-antisocial, she's an angel
Hozzászólás: 1905
Csatolások: 0
Azonosító: 203513
Norvégiában, a vőlegényemmel! blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. július 20. 21:21 #288
- törölt felhasználó -    
Egészen biztosan az én drága Suomimban... és ha nem is élhetek ott, legalább egyszer hadd jussak el. Megcsókolom majd a földet, esküszöm... csak aztán a drága finnjeim mit fognak rólam gondolni? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 20. 21:41 #289
- törölt felhasználó -    
Lényegtelen, hogy melyik országban, inkább az a fontos számomra, hogy fönt legyen egy hegyen, zöldkörnyezetben, friss levegőn távol minden hülyeségtől. Télére bevackolódni és egésznap csak fát vágni és aludni. (Persze ehhez meg kellene nyerni a lottó 5-öst)
Talán még marhákat is legeltettnék vagy valami hasonló, én már attól rosszúl vagyok, ha kis hazánk belvárosába kell mennem, nemhogy egy külföldi város felhőkarcoló óriásai és nagyobb nyüzsgése közé.
2013. július 20. 21:47 #290
- törölt felhasználó -    
Mennyien álmodoznak arról, hogy Londonban, Párizsban, vagy New York-ban (egyéb nagyobb amerikai városban) fognak élni. smileeee.gif
Én legszívesebben Ausztriában, vagy Angliába élnék. Bár az Egyesült Államokat, és Kanadát se utasítanám vissza, de ez függ attól, hogy hol helyezkedik el a helyiség... Illetve én szerelmes vagyok Svédországba, nem tudom miért, olyan szépnek tartom, és nincs olyan nagy meleg ott. De mivel nem tudok svédül, így csak turista leszek. biggrin.gif
2013. július 21. 05:39 #291
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Nos mivel éppen tapasztalom azt, hogy milyen New Yorkba és Amerikában élni, ezért azt kihúznám. Pedig régebben minden áron New Yorkban akartam élni. De ahogy mennek a hónapok, évek, még is csak más helyre vágyom. Igazság szerint az ember amíg él, sosem lesz jó neki ott ahol van. Vagy a régi helyére vágyna vissza, vagy egy újat keresne fel, ahol még sosem volt. Én épp ma voltam Long Island-en és a csendes, udvarias, falusias rész nagyon megfogott. Igaz, kis városból jöttem egy hatalmas városba, pont ahova akartam, de a csendesség hiányzik. Rég aludtam olyan jót, mint otthon Zircen szoktam. Viszont Long Island-be az a jó, hogy ha néha még is vissza vágynék a városba, New York közel van. Mondjuk ez is attól függ, hogy Long Island melyik részén laksz. Szóval ez lenne az egyik opció. Nagyon, de nagyon elszeretnék jutni Londonba, viszont tudom, hogy élni szeirntem nem tudnék ott. De azért kipróbálnám. Ugyan ez van Párizs-al is. Egyszer már régebben is láttam egy ilyen kérdést, és elgondolkodtam. Vajon hol akarnék lakni? Hiába tetszenek ezek a nagyvárosok, még sem laknék ott. Aztán végűl, már nem emlékszem hogyan, a térképen rábukkantam egy csodaszép szigetre Írország és Anglia között. Az a jó ebben a szigetben, hogy az egyik két kedvenc országom között helyezkedik el, gyönyörű dombos vidék, ahol bárhova nézel az Ír-tengert látod csak. És persze a sok kevésbé kedvelt embertárstól messze. Engem még az sem érdekel, hogy évente rendeznek raliversenyeket. Én személy szerint egy kikötővárosban helyezkednék el, egy fehérre festett fa szerkezetű házban, ahol van egy kis tornác, ahova virágokat ültethetnék, székeket raknék ki és csendben olvasnék,miközben hallom a tenger hullámainak a morajlását. Én ilyennek képzelném el mondjuk a nyugdíjas éveimet. De ha nem jutok el erre a szigetre, aminek egyébként a neve Isle of Man, vagy magyar fordításban Man, akkor nekem Long Island Hampton, főként East Hampton vidéke is megfelelne. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. július 22. 23:46 #292
Stephen
Stephen
I Was Feeling Epic

StátuszYour greatest passion becomes your greatest weakness.
Hozzászólás: 3477
Csatolások: 417
Azonosító: 181305
Hollywood, Hawaii, Miami, Svájc thumbsup.gif
2013. július 23. 00:10 #293
- törölt felhasználó -    
Mindenképpen London, az az elsődleges célom. A másik pedig Kalifornia, hiszen Zacky Vengeance és Dylan O'Brien ott nőttek fel, reménykednék, hátha egyszer arra járnak, amerre én! laugh.gif
2013. július 23. 11:40 #294
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Szöulban ^^ (Dél-Korea)
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. július 23. 18:13 #295
- törölt felhasználó -    
New York, New York minden mennyiségben! wub3.gif Azóta, mióta elolvastam a Neveletlen Hercegnő Naplója összes részét NYC minden vágyam. Soha nem voltam oda a kevésbé pörgős, unalmas helyekért, nekem kell a nyüzsgés, a sok bolt, a rengeteg ember akiket megismerhetek.. Nem tudom, engem valahogy vonzz az ottani sok sárga taxi és a rengeteg felhőkarcoló. Persze, sokan mondják azt, hogy New York közel sem annyira csodás mint ahogyan egyesek leírják, de engem nem igen érdekel, mert úgy gondolom, hogy New York megfelelő hely lehetne arra, hogy kibontakozhassak és kergessem az álmaimat, vagy hogy megtaláljam önmagamat. Mindenképpen ott képzelem az életem hátralévő részét, szeretnék újságíró lenni és mellette könyveket írni.. Mintha belecsöppenhetnék egy tündermesébe. air_kiss.gif
2013. július 23. 18:17 #296
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Én személy szerint Isztambulban szeretnék lakni xd. Na ezt se sokan mondhatták még előttem xd már csak azért is, mert ott nem sok a szőke kék szemű és kitűnnék biggrin.gif meg sok filmet/sorozatot nézek/néztem, aminek a város a helyszíne és a szívemhez nőtt. Na nemmintha tudnék törökül xD Aztán Párizsban is szívesen eléldegélnék meg a Brit-szigetek valamely városában, illetve Kanadában(!).
2013. július 23. 18:19 #297
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Amúgy miért akartok ennyien Finnországba menni? Én már laktam ott fél évig, mert apukám ott dolgozott sokáig, hát, nem olyan nagy cucc biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Blaze Brooke
2013. július 23. 18:57 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2013.07.23. 18:19)
Amúgy miért akartok ennyien Finnországba menni? Én már laktam ott fél évig, mert apukám ott dolgozott sokáig, hát, nem olyan nagy cucc biggrin.gif

Valószínűleg szeretjük az országot, a kultúráját, a zenéjét és mindent, ami onnan jön? Még úgy is, hogy sosem jártunk ott. És mivel az ízlésünk hótziher, hogy teljesen különbözik, ezáltal a személyiségünk is, egyáltalán nem biztos, hogy nekünk sem lenne olyan nagy cucc. Gondolom, téged nem kötnek érzelmi szálak Suomihoz, minket viszont igen, úgyhogy ezt egy kívülálló sosem fogja megérteni wink.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 23. 19:19 #299
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.23. 18:57)
Valószínűleg szeretjük az országot, a kultúráját, a zenéjét és mindent, ami onnan jön? Még úgy is, hogy sosem jártunk ott. És mivel az ízlésünk hótziher, hogy teljesen különbözik, ezáltal a személyiségünk is, egyáltalán nem biztos, hogy nekünk sem lenne olyan nagy cucc. Gondolom, téged nem kötnek érzelmi szálak Suomihoz, minket viszont igen, úgyhogy ezt egy kívülálló sosem fogja megérteni wink.gif

Teljes mértékben egyet értek veled! rohog.gif
2013. július 23. 20:31 #300
- törölt felhasználó -    
Londonban, vagy Bristolban! smileeee.gif
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!