Hol szeretnél lakni?
2013. április 05. 19:46
Szívesen laknék még Németországban vagy Oroszországban, még Kanada is szóba jöhet, Svédország. Inkább ilyen hidegebb helyeken, gyűlölöm a meleget!!
2013. április 06. 20:46
|
|
Zsoffeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 31 Azonosító: 192727 offline
|
Én Ázsiában (főleg Japánban és Dél-Koreában), Angliában,Franciaországban, Írországban vagy Svédországban.
De a legfontosabb, hogy valami nyugodt környéken (lehet ez egy tanya vagy egy farm is, sőt...) a családommal.
De a legfontosabb, hogy valami nyugodt környéken (lehet ez egy tanya vagy egy farm is, sőt...) a családommal.
2013. július 20. 21:16
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Hát én mindenféleképpen Finnországban az még nem eldöntetett,hogy konkrétan melyik városban bár a szivem nagyon Espoo felé húz
Éss még pár kép a hires nevezetes Bodom tóról...
Éss még pár kép a hires nevezetes Bodom tóról...
2013. július 20. 21:17
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Norvégiában, a vőlegényemmel!
1 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla
2013. július 20. 21:21
Egészen biztosan az én drága Suomimban... és ha nem is élhetek ott, legalább egyszer hadd jussak el. Megcsókolom majd a földet, esküszöm... csak aztán a drága finnjeim mit fognak rólam gondolni?
TarjaNightwish
2013. július 20. 21:41
Lényegtelen, hogy melyik országban, inkább az a fontos számomra, hogy fönt legyen egy hegyen, zöldkörnyezetben, friss levegőn távol minden hülyeségtől. Télére bevackolódni és egésznap csak fát vágni és aludni. (Persze ehhez meg kellene nyerni a lottó 5-öst)
Talán még marhákat is legeltettnék vagy valami hasonló, én már attól rosszúl vagyok, ha kis hazánk belvárosába kell mennem, nemhogy egy külföldi város felhőkarcoló óriásai és nagyobb nyüzsgése közé.
Talán még marhákat is legeltettnék vagy valami hasonló, én már attól rosszúl vagyok, ha kis hazánk belvárosába kell mennem, nemhogy egy külföldi város felhőkarcoló óriásai és nagyobb nyüzsgése közé.
2013. július 20. 21:47
Mennyien álmodoznak arról, hogy Londonban, Párizsban, vagy New York-ban (egyéb nagyobb amerikai városban) fognak élni.
Én legszívesebben Ausztriában, vagy Angliába élnék. Bár az Egyesült Államokat, és Kanadát se utasítanám vissza, de ez függ attól, hogy hol helyezkedik el a helyiség... Illetve én szerelmes vagyok Svédországba, nem tudom miért, olyan szépnek tartom, és nincs olyan nagy meleg ott. De mivel nem tudok svédül, így csak turista leszek.
Én legszívesebben Ausztriában, vagy Angliába élnék. Bár az Egyesült Államokat, és Kanadát se utasítanám vissza, de ez függ attól, hogy hol helyezkedik el a helyiség... Illetve én szerelmes vagyok Svédországba, nem tudom miért, olyan szépnek tartom, és nincs olyan nagy meleg ott. De mivel nem tudok svédül, így csak turista leszek.
2013. július 21. 05:39
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nos mivel éppen tapasztalom azt, hogy milyen New Yorkba és Amerikában élni, ezért azt kihúznám. Pedig régebben minden áron New Yorkban akartam élni. De ahogy mennek a hónapok, évek, még is csak más helyre vágyom. Igazság szerint az ember amíg él, sosem lesz jó neki ott ahol van. Vagy a régi helyére vágyna vissza, vagy egy újat keresne fel, ahol még sosem volt. Én épp ma voltam Long Island-en és a csendes, udvarias, falusias rész nagyon megfogott. Igaz, kis városból jöttem egy hatalmas városba, pont ahova akartam, de a csendesség hiányzik. Rég aludtam olyan jót, mint otthon Zircen szoktam. Viszont Long Island-be az a jó, hogy ha néha még is vissza vágynék a városba, New York közel van. Mondjuk ez is attól függ, hogy Long Island melyik részén laksz. Szóval ez lenne az egyik opció. Nagyon, de nagyon elszeretnék jutni Londonba, viszont tudom, hogy élni szeirntem nem tudnék ott. De azért kipróbálnám. Ugyan ez van Párizs-al is. Egyszer már régebben is láttam egy ilyen kérdést, és elgondolkodtam. Vajon hol akarnék lakni? Hiába tetszenek ezek a nagyvárosok, még sem laknék ott. Aztán végűl, már nem emlékszem hogyan, a térképen rábukkantam egy csodaszép szigetre Írország és Anglia között. Az a jó ebben a szigetben, hogy az egyik két kedvenc országom között helyezkedik el, gyönyörű dombos vidék, ahol bárhova nézel az Ír-tengert látod csak. És persze a sok kevésbé kedvelt embertárstól messze. Engem még az sem érdekel, hogy évente rendeznek raliversenyeket. Én személy szerint egy kikötővárosban helyezkednék el, egy fehérre festett fa szerkezetű házban, ahol van egy kis tornác, ahova virágokat ültethetnék, székeket raknék ki és csendben olvasnék,miközben hallom a tenger hullámainak a morajlását. Én ilyennek képzelném el mondjuk a nyugdíjas éveimet. De ha nem jutok el erre a szigetre, aminek egyébként a neve Isle of Man, vagy magyar fordításban Man, akkor nekem Long Island Hampton, főként East Hampton vidéke is megfelelne.
Elody
2013. július 23. 00:10
Mindenképpen London, az az elsődleges célom. A másik pedig Kalifornia, hiszen Zacky Vengeance és Dylan O'Brien ott nőttek fel, reménykednék, hátha egyszer arra járnak, amerre én!
2013. július 23. 11:40
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Szöulban ^^ (Dél-Korea)
Shawool Lilla
2013. július 23. 18:13
New York, New York minden mennyiségben!
Azóta, mióta elolvastam a Neveletlen Hercegnő Naplója összes részét NYC minden vágyam. Soha nem voltam oda a kevésbé pörgős, unalmas helyekért, nekem kell a nyüzsgés, a sok bolt, a rengeteg ember akiket megismerhetek.. Nem tudom, engem valahogy vonzz az ottani sok sárga taxi és a rengeteg felhőkarcoló. Persze, sokan mondják azt, hogy New York közel sem annyira csodás mint ahogyan egyesek leírják, de engem nem igen érdekel, mert úgy gondolom, hogy New York megfelelő hely lehetne arra, hogy kibontakozhassak és kergessem az álmaimat, vagy hogy megtaláljam önmagamat. Mindenképpen ott képzelem az életem hátralévő részét, szeretnék újságíró lenni és mellette könyveket írni.. Mintha belecsöppenhetnék egy tündermesébe.
2013. július 23. 18:17
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Én személy szerint Isztambulban szeretnék lakni xd. Na ezt se sokan mondhatták még előttem xd már csak azért is, mert ott nem sok a szőke kék szemű és kitűnnék
meg sok filmet/sorozatot nézek/néztem, aminek a város a helyszíne és a szívemhez nőtt. Na nemmintha tudnék törökül xD Aztán Párizsban is szívesen eléldegélnék meg a Brit-szigetek valamely városában, illetve Kanadában(!).
2013. július 23. 18:19
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Amúgy miért akartok ennyien Finnországba menni? Én már laktam ott fél évig, mert apukám ott dolgozott sokáig, hát, nem olyan nagy cucc
Blaze Brooke
2013. július 23. 18:57
Idézet (Elody @ 2013.07.23. 18:19)
Amúgy miért akartok ennyien Finnországba menni? Én már laktam ott fél évig, mert apukám ott dolgozott sokáig, hát, nem olyan nagy cucc 
Valószínűleg szeretjük az országot, a kultúráját, a zenéjét és mindent, ami onnan jön? Még úgy is, hogy sosem jártunk ott. És mivel az ízlésünk hótziher, hogy teljesen különbözik, ezáltal a személyiségünk is, egyáltalán nem biztos, hogy nekünk sem lenne olyan nagy cucc. Gondolom, téged nem kötnek érzelmi szálak Suomihoz, minket viszont igen, úgyhogy ezt egy kívülálló sosem fogja megérteni
TarjaNightwish
2013. július 23. 19:19
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.23. 18:57)
Valószínűleg szeretjük az országot, a kultúráját, a zenéjét és mindent, ami onnan jön? Még úgy is, hogy sosem jártunk ott. És mivel az ízlésünk hótziher, hogy teljesen különbözik, ezáltal a személyiségünk is, egyáltalán nem biztos, hogy nekünk sem lenne olyan nagy cucc. Gondolom, téged nem kötnek érzelmi szálak Suomihoz, minket viszont igen, úgyhogy ezt egy kívülálló sosem fogja megérteni 
Teljes mértékben egyet értek veled!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.