de szerintem nem kellene ennyire elhúzni 2014-be lehet hogy azt is elfelejtsük hogy mi az az Avatar !
Megerősítették: Lesz Avatar 2 és 3
2011. január 25. 20:53
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Az elmúlt évek egyik legjobb filmje szerintem az avatar, sőt azóta moziban nem is nagyon láttam hasonló minőségű filmet, 1-2 től eltekintve, úgyhogy nagyon várom már a 2014-et
2011. január 25. 21:03
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
_ToTo_
Ha ez is olyan lesz, mint a Mátrix, hogy az első rész hatalmas sikere után összehánytak még 2 részt ami eredetileg tervben sem volt - akkor köszönöm, nem kérek belőle. Az Avatar egy üres ámde látványos film, minimális belemagyarázott mondanivalóval és nem több.
Igazad van. Valószínűleg én azért nem szeretem mert nem moziba láttam
Ha ez is olyan lesz, mint a Mátrix, hogy az első rész hatalmas sikere után összehánytak még 2 részt ami eredetileg tervben sem volt - akkor köszönöm, nem kérek belőle. Az Avatar egy üres ámde látványos film, minimális belemagyarázott mondanivalóval és nem több.
Igazad van. Valószínűleg én azért nem szeretem mert nem moziba láttam
2011. január 25. 21:05
|
|
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline
|
nekem az első rész se tetszett igazából...mindenki áradozott róla, én meg megnéztem, és...semmi.xD
ez a második meg harmadik rész meg vagy...
...nagyon ütős lesz, mert van még ötletük a filmkészítőknek
...nagyon uncsi, és iszonyatosan erőltetett lesz.xD
ez a második meg harmadik rész meg vagy...
...nagyon ütős lesz, mert van még ötletük a filmkészítőknek
...nagyon uncsi, és iszonyatosan erőltetett lesz.xD
2011. január 25. 21:34
Hát nekem az első se igazán tetszett ezért nem nagyon izgat!!
2011. január 25. 21:50
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
király
2011. január 26. 11:11
|
wandor0930új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 32995 offline
|
jó volt az első de sztem ennek nem kéne még 2 részt készíteni. minden film ami sikeres annak csinálnak még több részt és a végén annyira elhúzzák h nagyon szar lesz és nem lesz sok bevétel. de azért kíváncsi vok h milyen lesz
2011. január 26. 11:26
hááá fene tudja vannak azért ellenpéldák a film iparban pl.: a Star Wars:Birodalom visszavág,a Terminátor 2,Aliens 2:a Bolygó neve halál, (itt már kapásból két Cameron film is van) a Batman:A sötét lovag-ot is a folytatásokhoz sorolnám!
Szóval azért vannak jól sikerült folytatások amik jobbak mint az első részek!
Cameron pedig tudja a receptet ő egy siker rendező baromi sok pénzel és nagy technikai háttérrel!szóval ugye minden adott sztem ebben az esetben is egy méltó folytatáshoz...
De az Avatar esetében úgyis lesznek akik imádni fogják és lesznek akik nagyon nem!
Én azt gondolom hogy nem kéne folytatást csinálni. Készítsen valami jóféle akció filmet hiszen abban is jó lásd True Lies:Két tűz között!
Szóval azért vannak jól sikerült folytatások amik jobbak mint az első részek!
Cameron pedig tudja a receptet ő egy siker rendező baromi sok pénzel és nagy technikai háttérrel!szóval ugye minden adott sztem ebben az esetben is egy méltó folytatáshoz...
De az Avatar esetében úgyis lesznek akik imádni fogják és lesznek akik nagyon nem!
Én azt gondolom hogy nem kéne folytatást csinálni. Készítsen valami jóféle akció filmet hiszen abban is jó lásd True Lies:Két tűz között!
2011. január 26. 15:20
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
szupi megfogom nézni
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: