Megerősítették: Lesz Avatar 2 és 3
2011. január 25. 18:26
Ezt még lehet tovább húzni?Nekem az első rész sem tetszett annyira,mint amennyire mondták,"hogy nagy szám lesz",de azért kiváncsi vagyok.
2011. január 25. 18:29
háát nem is tudom szerintem ez egy olyan film ami egy részesen tökéletes,de talán megnézem a többi részét is
2011. január 25. 18:42
hát oké,de lehet,hogy az nem lesz akkora durranás mint az 1
2011. január 25. 18:55
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Na jolvan 3 ev.En addig nem varok.Nekem most kella folytatas
2011. január 25. 18:58
mindenki dicsérte a filmet meg minden ezért én is leültem megnézni. de nekem nem tetszett... sőt még be is aludtam rajta xD
2011. január 25. 18:59
Idézet (xxangi20xx @ 2011.01.25. 17:57)
Ennek nagyon nem örülök.
Lefogadom, hogy elrontják a folytatást, mint minden más filmnél, lásd.: Star Wars, Pillangó-hatás...
Remek érzékük van ahhoz, hogy elszúrják a film folytatásokat
2011. január 25. 19:04
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szerintem sokat nem fognak elérni. Az elsőnél is a látványon volt a hangsúly, ennél fogva a továbbiakban nem tudnak semmi újat mutatni. Ráadásul tipikus, hogy minden jó filmet elszúrnak valamilyen rémes fojtatással. Nem tudom mit tudnak még kitalálni, az első részben szinte minden lehetséges mozzanatot elsütöttek.
2011. január 25. 19:17
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Addigra már vége lesz a világnak. Jön a Földbumm
Amúgy imádom az Avatart, remélem Cameron bácsi nagyot alkot megint és megint.
2011. január 25. 19:17
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Nekem az elsőnek se tetszett a sztorija, szóval attól nem tartok, hogy a következőknek sem fog.
Eddig is a látványáért imádtam ezt a filmet és szerintem ezt a továbbiakban sem fogják alább adni.
Egyébként nem új hír, hogy lesz folytatás. Sok oldalon már a második rész rövid tartalma is fönt van.
Eddig is a látványáért imádtam ezt a filmet és szerintem ezt a továbbiakban sem fogják alább adni.
Egyébként nem új hír, hogy lesz folytatás. Sok oldalon már a második rész rövid tartalma is fönt van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: