Az Avatar rajongóknak jó hír lehet, hogy James Cameron megerősítette, folytatják az Avatart, méghozzá trilógiaként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megerősítették: Lesz Avatar 2 és 3
2011. január 25. 17:51
2011. január 25. 17:54
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
imádtam a legelső részt, de úgyis csak színvonalromlás lenne az új rész(ek)... oké, hogy nagy bevétel volt, de minden jót elrontanak a folytatással...
2011. január 25. 17:57
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Ennek nagyon nem örülök.
Lefogadom, hogy elrontják a folytatást, mint minden más filmnél, lásd.: Star Wars, Pillangó-hatás...
2011. január 25. 17:58
„Ha az elsőt túlélted, ez is menni fog” - Túlélni túléltem, de bealudtam a közepén.
2011. január 25. 18:00
hát... nemhinném h túlszárnyalják az elsőt ... de azért sok sikert!
2011. január 25. 18:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyszerű. Már az első rész sem tetszett. Pocahontas modern köntösben. Legfeljebb a látványvilág volt új, de az meg nem fogott meg különösebben. Engem egy filmben ne a milliókba kerülő látvánnyal akarjanak megfogni elsősorban, mert az nekem kevés. Mivel az első rész nem győzött meg, a másik kettőre biztosan nem leszek kiváncsi.
2011. január 25. 18:04
Nem tudom mit raknak bele, mert az elsőt elég jól lezárták. :S A folytatások,amúgy tényleg nem mindig a legjobbak.
Dehát ez a könnyebb, folytatni valamit, ami egyszer már bejött. Így valószínűbb a siker, mint egy tök új sztorinál...
Dehát ez a könnyebb, folytatni valamit, ami egyszer már bejött. Így valószínűbb a siker, mint egy tök új sztorinál...
2011. január 25. 18:05
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Dejó
csak ne legyen rohadt hosszú mert bealszok rajta..:S vagyis nem bealszok uncsi lesz...mert látványa van meg minden csak ne lenne hosszú...de végül is így is izgi
Szóval...kíváncsian várom
De amúgy tényleg mindent elrontanak a folytatással...de van ami jól sikerül ..reméljük hogy ez jó lesz
még egyszer szóval: várom
csak ne legyen rohadt hosszú mert bealszok rajta..:S vagyis nem bealszok uncsi lesz...mert látványa van meg minden csak ne lenne hosszú...de végül is így is izgi
Szóval...kíváncsian várom
De amúgy tényleg mindent elrontanak a folytatással...de van ami jól sikerül ..reméljük hogy ez jó lesz
még egyszer szóval: várom
2011. január 25. 18:07
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
én még az elsőt se láttam talán megnézem mejd egyszer de sokak szenit enyhén szólva rossz volt szal nem tom mi lesz a aflyatásból
2011. január 25. 18:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát szerintem elég volt belőle bőven egy is... o.O
2011. január 25. 18:14
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Az első rész fantasztikusan sikerült,remélem a következők is olyan jók lesznek.
2011. január 25. 18:23
Nem fognak vele semmit érni, már csak azért is mert az elsőt legfőképpen a látvány, az új stílus miatt nézték meg.Nem hiszem, hogy nyújtanának vmi újat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: