Kilenc Arany Málna-jelölést kapott az Eclipse
2011. január 25. 21:41
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Ez igazságtalan,és nem ezér a filmért mondom,hanem egykor a Rózsaszín Párduc (♥) filmet is jelölték..Nem lehet hogy pár ember leül és hogy nekik be-e jön.Nem lehet egy kis ember csoportra hallgatni,úgyhogy ez a díj=0
2011. január 25. 21:55
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
hogy ez mekkora picsaság !most mit kell öket kritizálni , majd ha ök megcsinálják akkor legyen nagy aszályuk !
2011. január 26. 00:57
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Én szinte mindig inkább könyvpárti vagyok. Egy film sem tudta még visszaadni azt az élményt, amit az adott könyv. Persze nem várom el, hogy mindent belesűrítsenek, ami a könyvben van, de viszont sokszor olyan részeket kihagynak, amik úgy gondolom, pont hogy fontosak lennének nagyon is.
A Twilight sorozat könyvben nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem vagyok odáig a vámpíros sztorikért és nem csípem nyálas, romantikus jeleneteket. Mégis megfogott.
Az első két részét láttam filmben, hát csalódás is volt. Oké, hogy alapjában véve egy borúsabb hangulatú történetről van szó, de ez a Kristen olyan életuntan mondja a szövegét sokszor, hogy már fáj, Pattiszonka úgy szintén nem remekel. Charlie jó arc, de neki nem jut túl nagy tér.
Mindenesetre talán megnézem a 3. részt, ha nagyon unatkozok...a 4. részt pedig mindenképp, mert kíváncsi vagyok, hogyan valósítják meg az ott leírtakat. Ennyi a véleményem.
A Twilight sorozat könyvben nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem vagyok odáig a vámpíros sztorikért és nem csípem nyálas, romantikus jeleneteket. Mégis megfogott.
Az első két részét láttam filmben, hát csalódás is volt. Oké, hogy alapjában véve egy borúsabb hangulatú történetről van szó, de ez a Kristen olyan életuntan mondja a szövegét sokszor, hogy már fáj, Pattiszonka úgy szintén nem remekel. Charlie jó arc, de neki nem jut túl nagy tér.
Mindenesetre talán megnézem a 3. részt, ha nagyon unatkozok...a 4. részt pedig mindenképp, mert kíváncsi vagyok, hogyan valósítják meg az ott leírtakat. Ennyi a véleményem.
2011. január 26. 15:01
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
sztm se érdemli meg az eclipse film az arany málnát az avatar kapjon arany málna díjat
2011. január 26. 15:04
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Az Eclipse és az Utolsó léghajlító nem érdemlik meg, de az Avatar igen...A New Moon meg tényleg rossz volt...Az meg, hogy Patiszon két jelölést is kapott...Nem csodálom, nem vmi jó színész...
2011. január 26. 17:23
hát meg kell hogy mondjam az Eclipse tényleg nem sikerült valami jól... a története jó, csak valahogy nagyon sz*rul van megrendezve, hogy a szereplők folyton suttognak, ezért nem lehet rá normálisan figyelni, meg ahogy a vámpírok mozgását megcsinálták az se vmi fényes... én szeretem az Eclipse-et könyvben, de azért a film nem lett vmi jó tényleg :S
2011. január 26. 18:05
na erről ennyit én semmi hibát nem vettem észre de nem értek ehhez
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: