Kilenc Arany Málna-jelölést kapott az Eclipse
2011. január 25. 15:17
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Én adtam volna 25 jelölést is, mert mind a három film egy nagy rakás sz.r, mert csak a nyálladzásról szólnak! A könyv még türhető..
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. január 25. 15:18
egy film attól nem lesz jó hogy rendelkezik egy nagy létszámú rajongó táborral.
az hogy kinek tetszik egy film jelen esetben mondjuk az Alkonyat sorozat, az természetesen valamennyire szubjektív dolog!
Én láttam az első két részt és gondolom a 3-ik epizód sem változott minőségében.
mivel szeretem a "vámpírizmust"probáltam szeretni ezket filmeket de nem ment!
Akik ezt az Arany málna díjat és jelöltjeit összeállították feltételezem a film technikai minőségét is figyelembe vették és valószínűleg nem éreztek katarzist egyik film után sem csak egy váll vonásra telt tőlük ahogy tőlem is!
Az Alkonyat filmek csupán rajongóknak készült filmek bizonyos generációt és célcsoportot megcélozva viszonylag alacsony költségvetéssel felejthető színészi játékkal és közepes technikai minőséggel.
az hogy kinek tetszik egy film jelen esetben mondjuk az Alkonyat sorozat, az természetesen valamennyire szubjektív dolog!
Én láttam az első két részt és gondolom a 3-ik epizód sem változott minőségében.
Akik ezt az Arany málna díjat és jelöltjeit összeállították feltételezem a film technikai minőségét is figyelembe vették és valószínűleg nem éreztek katarzist egyik film után sem csak egy váll vonásra telt tőlük ahogy tőlem is!
Az Alkonyat filmek csupán rajongóknak készült filmek bizonyos generációt és célcsoportot megcélozva viszonylag alacsony költségvetéssel felejthető színészi játékkal és közepes technikai minőséggel.
2011. január 25. 15:21
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.01.25. 15:18)
egy film attól nem lesz jó hogy rendelkezik egy nagy létszámú rajongó táborral.
mivel szeretem a "vámpírizmust"probáltam szeretni ezket filmeket de nem ment!
Meg azoknak a tiniknek akik lusták elolvasni a könyvet
2011. január 25. 15:26
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
mindig azokat a filmeket jelölik a legrosszabbra, amik nagyon jóra sikerülnek. hogy is van ez?
milyen "nagyokosok" állítják össze ezt a jelölős-listát?
Kelsey
2011. január 25. 15:34
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Idézet (noni001 @ 2011.01.25. 15:17)
Én adtam volna 25 jelölést is, mert mind a három film egy nagy rakás sz.r, mert csak a nyálladzásról szólnak! A könyv még türhető.. 
szerintem annyira nem lett rossz a film, de könyvben tényleg jobb.
noni001
2011. január 25. 15:40
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Pont tegnap néztem a listát és pont ezen röhögtem.
Szurkolok nekik, megérdemlik!
Szurkolok nekik, megérdemlik!
2011. január 25. 15:41
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
ez a díj egy olyan nagy hülyeség!
2011. január 25. 15:42
Gratulálok nekik.
Bár nem is csoda... Patiszon mindenkit lehúz.
vvivienne8
2011. január 25. 15:43
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Tényleg megérdemelne néhányat a kilenc jelölésből. A sztori alapból fogyasztható lenne, fogjuk rá, de a filmek és a színészi alakítások tényleg felejthetőek.
vvivienne8
2011. január 25. 15:45
dave095 hogy lehetsz ilyen gonosz?? na jó igazad van...
2011. január 25. 16:00
|
|
Beácska12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 142631 offline
|
***szus... Azért ennyire nem volt rossz az eclipse..
A könyvhöz képest persze hagyott némi kívánnivalót maga után,,de 9???? Neee. És a léghajlító is elég jól sikerült..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.