Avril Lavigne a színpadon tombol új klipjében
2011. január 24. 23:38
|
|
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline
|
Imádom Avril-t! Régebben hatalmas rajongója voltam, mindkét hazánkban tartott koncertjén részt vettem, és nem csalódtam benne élőben sem. Elsősorban a kisugárzásával fogott meg. Az is tetszik, hogy újra és újra képes megújulni. Csak amióta "nyomatja" ezt a sok dizájner dolgot... Úgy érzem, ő is beállt a sorba. Már nem az a vagány csaj. Folyton azt hangoztatja, hogy érett nő lett belőle, közben meg rózsaszín csíkot festett a hajába, és a tizenkét éveseknek énekel. Nem valami meggyőző! Persze azért még kedvelem, meghallgatom... Csak nem rajongom érte többé elvakultan
2011. január 24. 23:40
|
|
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline
|
De hogy a klipről is szót ejtsek... Hozza az előző album stílusát. Ez is inkább a tiniknek szól, pedig azt ígérte, felnőttesebb oldaláról ismerhetjük meg. Bulislágernek jó, és biztos agyon fogják játszani a zenecsatornák
2011. január 25. 09:47
Nagyon jó lett a klip, a számról még nem is beszélve
Avril hozta a formáját. És nekem ez nagyon bejön. Remélem még leszenek a közel jövőben ilyen klipjei
2011. január 25. 13:50
Nagyon jó lett ez a klip.Már nagyon vártam és megérte a várakozás mert nagyon vagány.Avril-nek csak jó klipjei vannak,ahogy ez is.Remélem még készit pár videót.Jó lenne még pár klip.
2011. január 25. 14:07
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Amúgy a Sony Ericsson-t is rendesen reklámozzák==> 3:18. Engem néha már zavar ha valamit ennyire nyomatnak. Annyira nyilvánvaló a ruha is meg mindkét parfüme is. Jó hogy a testápolokat és a tusfürdöket nem pakolják oda...
de azért tetszik
2011. január 25. 15:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
elég jo !
2011. január 25. 15:46
A klipp és a szám nekem nagyon tetszik az egész olyan Avril-es, de az engem is zavar, hogy sok a reklám.
2011. január 25. 16:51
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
teccik!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: