Tolvai Renit kitüntették
2011. január 25. 16:57
|
|
sylar56visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 114 Csatolások: 58 Azonosító: 123581 offline
|
ti sok-sok hülye, mi a faszt gratuláltok, mit csinált ő a magyar nemzetért? vagy bármit is, amiért megkapta ezt a dijat?
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 25. 17:37
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
tul van sztárolva..-.-
2011. január 25. 18:39
kicsit tényleg túl van sztárolva..
és a szőke tényleg jobban állt neki csak nem tetszett neki
és a szőke tényleg jobban állt neki csak nem tetszett neki
2011. január 25. 19:08
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow
gratula
gratula
2011. január 25. 19:37
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
SAJNÁLOM HOGY SOKAN NINCSENNEK TUDATÁBAN ENNEK A CÍMNEK.NEM ÉRTIK VAGY NEM OLVASSÁK VÉGIG A CIKKET.
NEM A MAGYAR ÁLLAM ADTA NEKI EZT A CÍMET HANEM A ROMÁNIAI MAGYAROK DEMOKRATIKUS SZÖVETSÉGE (RMDSZ).
MIÉRT KELL OBSZCÉN SZAVAKKAL ILLETNI?
UTÁNA KELLENE OLVASNI A POLITIKAI ,HÉTKÖZNAPI TÖRTÉNÉSEKNEK ÉS AKKOR TI IS AZT MONDANÁTOK HOGY AZ UTÓBBI IDŐBEN Ő MIATTA ELŐTÉRBE KERÜLT A MAGYAR KULTÚRA.TEHÁT A SZEREPLÉSÉVEL TETT A MAGYAR KULTÚRÁÉRT ROMÁNIÁBAN.
NEM A MAGYAR ÁLLAM ADTA NEKI EZT A CÍMET HANEM A ROMÁNIAI MAGYAROK DEMOKRATIKUS SZÖVETSÉGE (RMDSZ).
MIÉRT KELL OBSZCÉN SZAVAKKAL ILLETNI?
UTÁNA KELLENE OLVASNI A POLITIKAI ,HÉTKÖZNAPI TÖRTÉNÉSEKNEK ÉS AKKOR TI IS AZT MONDANÁTOK HOGY AZ UTÓBBI IDŐBEN Ő MIATTA ELŐTÉRBE KERÜLT A MAGYAR KULTÚRA.TEHÁT A SZEREPLÉSÉVEL TETT A MAGYAR KULTÚRÁÉRT ROMÁNIÁBAN.
2011. január 26. 20:04
Gratula!!Nagyon szeretem Renit és a Megasztár elejétől fogva neki szurkoltam!!
2011. január 27. 12:58
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
gratulcsi neki
2011. január 28. 12:19
|
|
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline
|
Én is nagyváradi vagyok
Olvastam a Bihari Naplóban,hogy kapott díjat
Gratula neki
2011. január 28. 16:56
|
|
Walakyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 134141 offline
|
VastagTamásfan
Grat , de Vecának sokkal jobban kkijár !!
) most komolyan,Vecának mi köze van egy romániai díjhoz?Unom már,hogy egekig magasztálják azt a csajt...
AMayanak igaza van,mielőtt sértegeti valaki,nézzen utána,hogy milyen díj ez...semmi köze nincs a magyar államhoz,csak a határon túli magyarokhoz
amúgy örülök,hogy megkapta,mert megérdemelte
Grat , de Vecának sokkal jobban kkijár !!
AMayanak igaza van,mielőtt sértegeti valaki,nézzen utána,hogy milyen díj ez...semmi köze nincs a magyar államhoz,csak a határon túli magyarokhoz
amúgy örülök,hogy megkapta,mert megérdemelte
2011. január 31. 19:56
szerintem megérdemelete.Gratulálok neki...amúgy én is Váradon lakom,de még nem találkoztam vele...sajni..de szeretnék
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.