A magyar kultúra díj szerintem ne is tudják hogy mi!
Na akkor elmondom:Romániában olyan emberek,csoportok kapják meg ezt a díjat akik képviselik a magyarokat,nagy munkát hajtottak végre
és megne halljam valaki szájábol hogy MI ROMÁNIAI MAGYAROK NEM VAGYUNK MAGYAR SZÁRMAZÁSUAK!!!
Tolvai Renit kitüntették
2011. január 24. 19:55
2011. január 24. 20:29
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
jóvan, akinek nem tetszik a kommentem annak nem muszáj elolvasnia sőt válaszolnia se.
amúgy meg valaki megír egy cikket, akkor miért baj ha véleményt alkotok róla? egyáltalán nem nézem le Renit, grautulálok neki.!
amúgy meg valaki megír egy cikket, akkor miért baj ha véleményt alkotok róla? egyáltalán nem nézem le Renit, grautulálok neki.!
2011. január 24. 20:35
sparksfly
jóvan, akinek nem tetszik a kommentem annak nem muszáj elolvasnia sőt válaszolnia se.
Nem arról van szó hogy nem kedveled, hanem arról hogy Reni is magyar származású, ő határontúli magyar és még sokan mások is azok, de attól még nem kellene ezért leszólni őket.
Nem arról van szó hogy nem kedveled, hanem arról hogy Reni is magyar származású, ő határontúli magyar és még sokan mások is azok, de attól még nem kellene ezért leszólni őket.
2011. január 24. 20:39
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
jó elnézést, akkor úgy értettem, hogy nem magyarországon él/élt. félreértettem. ja és pls kíméljetek meg az üzenetben való mártírkodásoktól. mert igen ilyeneket is kaptam...
2011. január 24. 21:06
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nem értem miért pont ő kapta!
2011. január 24. 22:00
Gratulálok neki...Mennyivel jobban állt neki a szőke.
2011. január 25. 15:36
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
ja szökén jobb , és gratulálok !!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: