Álmodozni lehet.Nikolas szerintem nem a 12 éves kislányokra gondolt, hanem érett, felnőtt nőkre, az ő korosztályára.
Másrészt én a hangja miatt kedvelem, nagyon szimpatikusnak tűnik a kamerák előtt, örülök a sikereinek, ahogy annak is hogy minden rendben a családjával kapcsolatban.Ha ő egy rajongóval lenne boldog, akkor legyen ahogy ő akarja...
Takács Nikolas: „Nem vagyok foglalt”
2011. március 18. 13:00
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
2011. március 18. 13:24
|
|
pellérdi andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 146193 offline
|
Dolly Szia. Én is így gondolom ahogy te leirtad,és nem csak a Hü de jó pasit látom benne.Nikolas pedig okos és értelmes fiú,hogy hol és kit találjon magának.
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. április 25. 16:38
|
|
Mimikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 149578 offline
|
Jajj én nem akarok a barátnője lenni csak,találkozni szeretnék vele.Nikolas azt is jelentkezte,hogy nem tanít olyanokat akik csak közelíteni akarnak hozzá,hanem akik komolyan tanulni akarnak.Úgyhogy nem hiszem,hogy olyan lány lesz a barátnője aki csak híres akar lenni.Az olyan csajokra nagyon mérges vagyok!
2014. október 29. 21:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Az biztos, hogy nagyon jó csávó és én sokáig azt hittem, kit áltatok azt hiszem, hogy buzi.. Őszintén nem tudom miért, de egyszerűen egy megérzés..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.