Takács Nikolas: „Nem vagyok foglalt”
2011. január 23. 20:56
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
én simán bele tudnék szeretni! nem a hírnév érdekelne és nem is rajonganék érte! szerintem simán összejöjhet egy rajongóval! egy idő után a rajongás átváltozik!
2011. január 23. 21:02
Hát nagy álmokkal van megáldva a bagázs.Erre csak ezt tudom mondani...xD
2011. január 23. 21:09
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
miért is tartaná lehetetlennek? ő is ugyan olyan ember, félévvel ezelőtt meg mégugyanolyanabb volt.
2011. január 23. 21:44
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
*.* ez jó =)
2011. január 24. 03:05
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem rossz pasi. A hangját imádom.
2011. január 24. 08:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát ha Nikolas össze is jön egy rajongójával, akkor egészen biztos, hogy nem egy tizenpáresztendős kis csitrit választ magának. Egyrészt jól meg is büntetnék, másrészt meg mit kezdjen egy gyerekkel?!
Egyébként vannak teljesen normális, épeszű, tudjákholahatár rajongók is, Nikolas pedig nyilván rájuk gondolt. A rajongó szó pedig hála a sok "elmeroggyantnak" (már bocsánat) manapság már sokkal negatívabb jelentéssel bír, mint ami eredetileg lenne.
Egy rajongó ugyanis akkor lenne igazi rajongó, ha nem folyton a kedvence magánéletét nyomozná és követné a magánéletével kapcsolatos eseményeket, hanem elsősorban a munkásságát követné csak, a magánéletét tekintve pedig megelégszik annyival, hogy boldog-e.
Egy igazi rajongó emberként kezeli az adott hírességet, nem tekinti félistennek, nem tartja mindennél tökéletesebbnek, látja a hibáit is - ezek ellenére mégis kedveli. Ahogy a magánéletben is. Az ember a barátai hibáit is elvileg látja, de mivel a barátja, elfogadja olyannak, amilyen. (kivéve az extrém eseteket)
Egyébként vannak teljesen normális, épeszű, tudjákholahatár rajongók is, Nikolas pedig nyilván rájuk gondolt. A rajongó szó pedig hála a sok "elmeroggyantnak" (már bocsánat) manapság már sokkal negatívabb jelentéssel bír, mint ami eredetileg lenne.
Egy rajongó ugyanis akkor lenne igazi rajongó, ha nem folyton a kedvence magánéletét nyomozná és követné a magánéletével kapcsolatos eseményeket, hanem elsősorban a munkásságát követné csak, a magánéletét tekintve pedig megelégszik annyival, hogy boldog-e.
Egy igazi rajongó emberként kezeli az adott hírességet, nem tekinti félistennek, nem tartja mindennél tökéletesebbnek, látja a hibáit is - ezek ellenére mégis kedveli. Ahogy a magánéletben is. Az ember a barátai hibáit is elvileg látja, de mivel a barátja, elfogadja olyannak, amilyen. (kivéve az extrém eseteket)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 24. 08:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nikolas rajongó tábora nem csak tizenéves kislányokból áll. Vannak olyan felnőtt, érett gondolkodású nők, akik szeretik a hangját és tisztelik, amit eddig elért. Nem hiszem, hogy egy fanatikusra gondolt, mikor ezt a kijelentést tette. Tényleg az a baj, hogy manapság a rajongó szó kicsit negatív felhangot kap. Én speciel Sallyvel értek egyet.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 24. 11:08
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
ajj neee!!!!!!!!!!
Vecával jöjjön már össze!!! néztem a közös produkciókat és állandóan vagy egymás mellett voltak vagy ölelték egymást..stb
remélem a Vecával összejön ha nem meghalok
Vecával jöjjön már össze!!! néztem a közös produkciókat és állandóan vagy egymás mellett voltak vagy ölelték egymást..stb
remélem a Vecával összejön ha nem meghalok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.