Starity

Lista a szerkesztő nélküli sztáradatlapokról?

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 15. 08:47 #21
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Bessie @ 2011.09.14. 17:36)
Az ilyen tagnak csak gratulálhatok. Valamit nagyon jól csinál. biggrin.gif 
Szerencsésnek mondhatom magam, mert több kedvencemet is szerkeszthetem. De nehogy azt higgyétek, hogy én is rögtön megkaptam őket. (Jó is lett  volna. rohog.gif )Kellan Lutzra vártam a legtöbbet. Nem számít, megérte. Pár évvel ezelőtt még nem volt ilyen rendszer, mint most. Szépen kértünk egy adatlapot. Ha megkaptuk örültünk, ha nem, mást kerestünk. Az akkori szerkesztője rendes volt. Látta, hogy tényleg szívem csücske, és ingyen odaadta. Volt olyan akit cseréltem. 
Nem mondom, van előnye annak, hogy az adatlapokat gyakrabban kell frissíteni, és van egy maximum felvehető adatlapszám. 
Régen nem volt. Volt, akinek volt 300 adatlapja is. rohog.gif
Csak akkor soknak nem volt még biográfiája sem. 
Jaj, régi szép idők. R.I.P. HQP cray.gif

Tudom biggrin.gif Pont tegnap nézelődtem 2 2007-es topicban... Mindenesetre én eddig csak egy nagy kedvencemet szerkesztem, de naki teljesen üresen ált a lapja 6 hónapja, így könnyen megkaphattam tongue.gif Mostanában kaptam meg az első Top1000-esemet is, tegnap a másodikat. Nem rimánkodtam, csak feigyeltem a topicokat és lecsaptam a jó ajánlatra. De ettől függetlenül még rendesen meg is csinálom! Tegbap pl. egyik barátnőm megvádolt azzal, hogy gyűjtöm a Top1000-es lapokat. Kettő van belőle, hogy gyűjteném??? blink.gif Egyébként, szerintem ha valaki csak gyűjtésből szerkeszt (vagy üresen állnak a lapjai), akkor az inkább ne is szerkesszen, mert nem neki való munka! Előbb vagy utóbb úgy is elveszik a lapjait rohog.gif Nekem ehez ennyi hozzászólásom volt...
3 felhasználónak tetszik: Bessie, AMaya, Enaa
2011. szeptember 15. 11:08 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.15. 08:47)
Tudom biggrin.gif Pont tegnap nézelődtem 2 2007-es topicban... Mindenesetre én eddig csak egy nagy kedvencemet szerkesztem, de naki teljesen üresen ált a lapja 6 hónapja, így könnyen megkaphattam tongue.gif Mostanában kaptam meg az első Top1000-esemet is, tegnap a másodikat. Nem rimánkodtam, csak feigyeltem a topicokat és lecsaptam a jó ajánlatra. De ettől függetlenül még rendesen meg is csinálom! Tegbap pl. egyik barátnőm megvádolt azzal, hogy gyűjtöm a Top1000-es lapokat. Kettő van belőle, hogy gyűjteném??? blink.gif  Egyébként, szerintem ha valaki csak gyűjtésből szerkeszt (vagy üresen állnak a lapjai), akkor az inkább ne is szerkesszen, mert nem neki való munka! Előbb vagy utóbb úgy is elveszik a lapjait rohog.gif Nekem ehez ennyi hozzászólásom volt...

Szóval itt jó pár embernek az a célja,hogy top 1000-es adatlapja legyen? think.gif Gyönyörű! Egyébként mondanék valamit az ilyen embereknek. Adott egy úgynevezett noname adatlap. Ha az illető bekerül egy sikeres produkcióba, rögtön jön a hírnév. Mikor felvettem Matt Lanter adatlapját szinte senki se tudta, ki fán terem. Aztán elkezdett játszani a 90210 sorozatban. Hoppá, azóta jó néhányan el akarták tőlem kérni. Anno hányan ismertétek a vampire diaries sztárjait? Pault és Iant még csak-csak lehetett látni, de Ninat nem. Hol vannak most? Legelől, benne a top 20-ban.
Aztán ott van pl Meaghan Martin is. Imádtátok, mikor a Jonas tesókkal játszott abban a zenés filmben. Egy ideig kellett volna mindenkinek, most meg passzolja mindenki jobbra balra. Rengeteg gazdája volt.
Éppen ezért nem a top helyezésekre kellene menni, hanem arra, hogy TÉNYLEG ki a kedvenced, akit ismersz is.

(és ezt nem rád értettem,hanem azokra, akik így gondolkoznak). beer.gif
13 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Rap4ever8, Riley13, AMaya, Anne-Anne, hana001, Muse, Enaa, Darkness, Luckie, FruzShina., Lizania, Éowyn
2011. szeptember 15. 11:25 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.09.15. 11:08)
Szóval itt jó pár embernek az a célja,hogy top 1000-es adatlapja legyen? think.gif Gyönyörű! Egyébként mondanék valamit az ilyen embereknek. Adott egy úgynevezett noname adatlap. Ha az illető bekerül egy sikeres produkcióba, rögtön jön a hírnév. Mikor felvettem Matt Lanter adatlapját szinte senki se tudta, ki fán terem. Aztán elkezdett játszani a 90210 sorozatban. Hoppá, azóta jó néhányan el akarták tőlem kérni. Anno hányan ismertétek  a vampire diaries sztárjait? Pault és Iant még csak-csak lehetett látni, de Ninat nem. Hol vannak most? Legelől, benne a top 20-ban. 
Aztán ott van pl Meaghan Martin is. Imádtátok, mikor a Jonas tesókkal játszott abban a zenés filmben. Egy ideig kellett volna mindenkinek, most meg passzolja mindenki jobbra balra. Rengeteg gazdája volt. 
Éppen ezért nem a top helyezésekre kellene menni, hanem arra, hogy TÉNYLEG ki a kedvenced, akit ismersz is. 
(és ezt nem rád értettem,hanem azokra, akik így gondolkoznak). beer.gif

Osztom a véleményed! Egy újonc sztár is szert tehet világhírnévre néhány hét leforgása alatt. Nálam például itt van Sarah Butler, egyetlen komoly filmje volt eddig, mégis viszonylag ismertté tettem, hiszen a 2500. hely körül mozog. Ha valaki ül a babérjain, nem tölt fel róla képeket, nem ír róla cikkeket, naná, hogy el fogja passzolni, mert nem ismerik és még mindig nincs csillagja. Nem hiszem el, hogy egyes embereket tényleg ez motivál. Lehet bármennyire is noname egy sztár, ha van miért szeretni, akkor érdemes foglalkozni a lapjával is. Nekem például célom, hogy a kedvenceim még ismertebbé tegyem. Top 100-as kedvenceim amúgy se nagyon vannak, általában mindig kifogom a világhírnévből kihagyott celebeket, de nekem jó ez így, mert öröm őket megismertetni másokkal. Persze, mások teljesen másként fogják fel, és csak púp a hátukon egy kétcsillagos adatlap. 110.gif
11 felhasználónak tetszik: Bessie, Lindsay019, Rap4ever8, AMaya, Riley13, Enaa, Luckie, Lizania, hana001, Éowyn, NiceandCute
2011. szeptember 16. 08:11 #24
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Mindkettőtökkel egyetértek. Én is tudok példát mondani, bár nem a saját, csak egy általam figyelt lappal. Caitlyn Taylor Love:eléggé népszerű volt eddig is, bár amióta szerepelt a Benne vagyok a bandában-ban, top1000-es lap lett belőle. Ennek a szerkesztője örül, de addig is szerette. Nem hiszem, hogy olyan fontos, hogy valakinek legyen top1000-es lapja- Mint mondátok, ha valaki ezért szerkeszt ne is szerkesszen! Én örülök neki, hogy van kettő, de szeretem a többieket, is, mert különben el se válaltam volna őket biggrin.gif És számomra valahogy itt a pont.
2 felhasználónak tetszik: Enaa, Luckie
2011. december 17. 13:16 #25
- törölt felhasználó -    
Most vettem észre,hogy az egyik kedvencem már elég régóta nem volt szerkesztve:Utolsó frissítés: 2010.05.29. 11:11 és azt is egy modetátor szerkesztette és em a tulajdonosa.Nagyon szívesen átvenném a lapaot,de már 2010. szeptembere óta nem volt fönnt az oldalon így még írni sem tudok neki.Most mit csináljak vagy,hogyan tudom átvenni a sztárt.

http://starity.hu/sztarok/tsukiyama-akiharu/
2011. december 17. 20:37 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2011.12.17. 13:16)
Most vettem észre,hogy az egyik kedvencem már elég régóta nem volt szerkesztve:Utolsó frissítés: 2010.05.29. 11:11 és azt is egy modetátor szerkesztette és em a tulajdonosa.Nagyon szívesen átvenném a lapaot,de már 2010. szeptembere óta nem volt fönnt az oldalon így még írni sem tudok neki.Most mit csináljak vagy,hogyan tudom átvenni a sztárt.
http://starity.hu/sztarok/tsukiyama-akiharu/

Ilyen esetben ide írj:
http://starity.hu/forum/topik/236567-toto-adatlapos-topikja/ és Toto majd átcsatolja hozzád wink.gif
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2012. február 15. 11:29 #27
Zsanika01
Zsanika01

Státusz"Wear a necklace of hope, side by side with me.~ Mockingjay ♥"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 793
Csatolások: 29
Azonosító: 144433
kb. mennyi idő mire megjelenik egy új sztáradatlap?
2012. július 08. 13:35 #28
tbdodo
tbdodo

StátuszLove me, hate me whatever.
Hozzászólás: 774
Csatolások: 30
Azonosító: 161141
Jó fórum! Ötletes! (:
2012. július 08. 14:09 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsanika01 @ 2012.02.15. 11:29)
kb. mennyi idő mire megjelenik egy új sztáradatlap?

Az változó. Például nálam Michael Eric Reid lapja 1-2 nap múlva meg is jelent, de Dan Schneider-re kb. 2 hetet kellet várnom tongue.gif
2012. július 08. 14:10 #30
- törölt felhasználó -    
Jó ötlet volt létrehozni ezt a témát. wink.gif
2013. augusztus 16. 10:42 #31
- törölt felhasználó -    
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Még új vagyok tehát sok dologgal nem vagyok tisztában... sad.gif Megtaláltam a kedvenc modellem,akinek nincs szerkesztője,de nem tudok szerkesztőnek jelentkezni... blink.gif Azazhogy nem találok semmi olyat hogy "szerkesztőnek jelentkezem" vagy valami ilyesmi. Vannak esetleg feltételek,hogy egy megadott ideje tagnak kell lennem hogy szerkeszthessek? help.gif Előre is köszi! meghajolo.gif
2013. augusztus 16. 10:58 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (gitta99123 @ 2013.08.16. 10:42)
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Még új vagyok tehát sok dologgal nem vagyok tisztában...  sad.gif  Megtaláltam a kedvenc modellem,akinek nincs szerkesztője,de nem tudok szerkesztőnek jelentkezni... blink.gif  Azazhogy nem találok semmi olyat hogy "szerkesztőnek jelentkezem" vagy valami ilyesmi. Vannak esetleg feltételek,hogy egy megadott ideje tagnak kell lennem hogy szerkeszthessek?  help.gif  Előre is köszi!  meghajolo.gif

Szia!
Ha írsz az adatlapos topikba a modell nevével, és elmondod, hogy nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb, a moderátorok hozzád csatolják a lapot wink.gif
2013. augusztus 16. 11:02 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.08.16. 10:58)
Szia!
Ha írsz az adatlapos topikba a modell nevével, és elmondod, hogy nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb, a moderátorok hozzád csatolják a lapot wink.gif

Ja szóval ez így megy biggrin.gif
2013. augusztus 16. 11:10 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2013.08.16. 10:58)
Szia!

OK,köszi a segítséget! wink.gif
2013. augusztus 25. 12:02 #35
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Idézet (Bessie @ 2011.09.14. 17:54)
Tudom nagyon jól. Mindig is figyeltél az adatlapjaidra. biggrin.gif 
A szerkesztési kedvem nem fogják elvenni. Nem hagyom. biggrin.gif Ha meg jönnek a keselyűk,akkor pechük lesz, mert csőre töltött fegyverrel várom őket! _nevet.gif 
Na de viccet félre téve: úgy oldom meg ha valakinek tetszik az adatlapom, és nem akarok megválni tőle, hogy felírom a noteszbe. (Kinek kit fogok odaadni.) biggrin.gif Ha valaha lemondanék róla, akkor az illetőt fogom először megkeresni.

Ahogy így olvasok a HQP-s időkről, csak azt tudom mondani, hogy bárcsak már akkor is tag lettem volna smileeee.gif Jobbnak hangzik, mint...de nem fejezem be a mondatot blush.gif tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, _ToTo_
2015. október 11. 14:32 #36
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
http://starity.hu/sztarok/rebecca-black/ -nincs szerkesztője, ezért szeretném elkérni. Előre is köszönöm.
2015. október 11. 14:37 #37
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
http://starity.hu/sztarok/woo-hyun-min/
http://starity.hu/sztarok/lee-in-joon/
http://starity.hu/sztarok/jeon-ji-hwan/ -nincs szerkesztőjük, ezért szeretném elkérni. Előre is köszönöm.
2015. október 11. 19:52 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Meowlody @ 2015.10.11. 14:37)
Kedves moderátorok!
http://starity.hu/sztarok/woo-hyun-min/
http://starity.hu/sztarok/lee-in-joon/
http://starity.hu/sztarok/jeon-ji-hwan/ -nincs szerkesztőjük, ezért szeretném elkérni. Előre is köszönöm.

A kéréseket az adatlapos topikba kell írni pardon.gif
2015. október 11. 19:55 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (PezzLady @ 2015.10.11. 19:52)
A kéréseket az adatlapos topikba kell írni pardon.gif

Köszi hogy szóltál.
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!