Lista a szerkesztő nélküli sztáradatlapokról?
2011. január 23. 15:34
Idézet (Courtneyy @ 2011.01.23. 14:51)
Régen volt egy lista HQParadise-on, az összes sztáradatlapról, mögötte piros x vagy zöld pipa, ez azt jelentette, hogy van-e szerkesztő, illetve a szerkesztés jóvá van-e hagyva. Érdekelne, hogy ez itt is megvan még?
Nincs jelenleg, de hogy lesz-e, arról tájékoztatást Freeze tud csak adni
2011. január 28. 13:15
Idézet (DisneyFan @ 2011.01.28. 12:47)
Ez szerintem is jó ötlet lenne, de a szerkesztő nélküli adatlapokat az új tagok azonnal lenyúlnák
Hadd' vigyék, ha rendesen szerkesztik, örülünk neki, hogy van egy normális szerkesztője, ha nem, meg úgyis elveszik tőlük. Nem hinném, hogy rangtól függetlenül kivételt tennének bárkivel is.
23 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Selly_Milz,
Lindsay019,
Beba13,
Pandus,
LaTasha,
miss_areo,
Esment,
BritneyVivi,
Twilight6,
Cassie3,
ivonn a demi fan,
BaByGaGa,
Emily O.,
Sally Sparrow,
adry1415,
KathPierce.,
Enaa,
Black Hearth2,
Luckie,
Dj Medison14,
Selly 13,
Niki0718
2011. január 28. 14:42
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2011.01.28. 13:15)
Hadd' vigyék, ha rendesen szerkesztik, örülünk neki, hogy van egy normális szerkesztője, ha nem, meg úgyis elveszik tőlük. Nem hinném, hogy rangtól függetlenül kivételt tennének bárkivel is.
Persze, ha valaki kiemelt tag, annak rögtön nem kell szerkesztenie...
2011. január 30. 15:03
Idézet (wannascream @ 2011.01.28. 14:42)
Persze, ha valaki kiemelt tag, annak rögtön nem kell szerkesztenie... 
Na ez nem így van. Előbb-utóbb a Kiemelt Tagokra is lesz szankcionálás, szóval nem azt jelenti a rang, hogy kényelmesen hátradőlve élvezik a semmittevést
16 felhasználónak tetszik:
fantasztik4,
Beba13,
kriszti145,
Lindsay019,
Esment,
Twilight6,
ivonn a demi fan,
Arianaa,
Emily O.,
Boscorelli,
adry1415,
KathPierce.,
Enaa,
Black Hearth2,
Luckie,
Selly 13
2011. április 19. 16:07
Remélem,hogy senkit nem sértek meg azzal,hogy ideírok,de új témát nem szeretnék nyitni csak egy válaszért és a kereső alapján a kérdésemnek ehhez a témához van a legtöbb köze. A sztár akinek az adatlapját nagyon szeretném már természetesen foglalt, tehát valaki-é az adatlap viszont tavaly frissítette utoljára. Jóval régebben mint 3 hónap. Reménykedjem,hogy megkapom az adatlapot avagy sem ?
2011. április 19. 16:10
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.04.19. 16:07)
Remélem,hogy senkit nem sértek meg azzal,hogy ideírok,de új témát nem szeretnék nyitni csak egy válaszért és a kereső alapján a kérdésemnek ehhez a témához van a legtöbb köze. A sztár akinek az adatlapját nagyon szeretném már természetesen foglalt, tehát valaki-é az adatlap viszont tavaly frissítette utoljára. Jóval régebben mint 3 hónap. Reménykedjem,hogy megkapom az adatlapot avagy sem ? 
Nem vagyok moderátor, de a választ én is tudom. Amennyiben az illető nem törődik nagyon az adatlapjával, de aktív tag, írj neki egy privát üzenetet udvarias hangnemben. Ha nem reagál és továbbra sem nyúl az adatlaphoz, fordulj egy moderátorhoz segítségért. Még ez sem garancia semmire, de ez a normális menete a dolognak. Remélem segítettem.
2011. április 19. 16:12
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.04.19. 16:07)
Írj egy modinak. Javasolnám ToTo-t. Ha nem kiemelt tagnál van akkor szerintem megkapod.
2011. április 19. 17:05
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 16:10)
Nem vagyok moderátor, de a választ én is tudom. Amennyiben az illető nem törődik nagyon az adatlapjával, de aktív tag, írj neki egy privát üzenetet udvarias hangnemben. Ha nem reagál és továbbra sem nyúl az adatlaphoz, fordulj egy moderátorhoz segítségért. Még ez sem garancia semmire, de ez a normális menete a dolognak. Remélem segítettem.
Én általában akkor is írok az aktív tagoknak, ha nem kell az adatlapjuk - mivel van egy rakat kedvencem, akiknél friss utoljára tavaly márciusban volt, de a szerkek még válaszra sem méltatnak, az adatlap meg persze hogy nincs frissítve két hónap múlva sem. Nem is értem az ilyeneket, ha a sztár nem is kedvencük, nem is törődnek a lappal, akkor minek van még náluk?
2011. július 04. 17:54
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 16:10)
de ha hónapok óta fel sem jött, akkor még könnyebb megszerezni
2011. július 07. 10:47
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ezt valami script-tel, vagy az oldal motorján történő módosítással nem lehetne elérni, hogy automatikusan generáljon egy listát a szerkesztő nélküli adatlapokról?
2011. szeptember 12. 16:54
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (DisneyFan @ 2011.01.28. 12:47)
Ez szerintem is jó ötlet lenne, de a szerkesztő nélküli adatlapokat az új tagok azonnal lenyúlnák
Lenyúlják azok a nélkül is. Akkor meg nem mindegy?
2011. szeptember 12. 16:54
|
evelin0623Isααĉ |
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.07. 10:47)
Ezt valami script-tel, vagy az oldal motorján történő módosítással nem lehetne elérni, hogy automatikusan generáljon egy listát a szerkesztő nélküli adatlapokról?
Igen, csak ez a "nagy úraság" igejét igénybe venné, így ez el marad.
2011. szeptember 14. 10:52
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Már elnézést, de kikérem magamnak, hogy a kiemelt tagok nem frissítenék rendszeresen az adatlapjukat!
Azonkívül nem tartozom abba a táborba sem, akik folyton üzenetekkel bombázzák ToTot, hogy cserélje ki ezt, vagy azt az adatlapomat, illetve csatolja hozzám ezt vagy azt!
Nem azért van nálam az adatlap, hogy naponként, hetenként cserére bocsássam! Ha odaadok valakinek valamit sokszor nem is kérek cserébe semmit, ezt tanúsíthatják páran!
Elhiszem, hogy rosszul esik néhány embernek, hogy nem szerkesztheti a kedvencét. Na bumm! Összedőlt a világ! Van itt olyan ember, aki minden kedvencét saját maga szerkeszti? Ha jó kezekben van, miért fáj nektek, ha másnál van?
Ha a szerkesztő úgysem frissíti rendesen úgyis elveszik tőle! Úgy látszik a türelem már nem nagy erény!
Vagy csak addig kedvenc nektek valaki, amíg ti szerkesztitek az adatlapját?
Azonkívül nem tartozom abba a táborba sem, akik folyton üzenetekkel bombázzák ToTot, hogy cserélje ki ezt, vagy azt az adatlapomat, illetve csatolja hozzám ezt vagy azt!
Nem azért van nálam az adatlap, hogy naponként, hetenként cserére bocsássam! Ha odaadok valakinek valamit sokszor nem is kérek cserébe semmit, ezt tanúsíthatják páran!
Elhiszem, hogy rosszul esik néhány embernek, hogy nem szerkesztheti a kedvencét. Na bumm! Összedőlt a világ! Van itt olyan ember, aki minden kedvencét saját maga szerkeszti? Ha jó kezekben van, miért fáj nektek, ha másnál van?
Ha a szerkesztő úgysem frissíti rendesen úgyis elveszik tőle! Úgy látszik a türelem már nem nagy erény!
12 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
UnhappyMeals,
Daniela3,
Rap4ever8,
LaTasha,
Coco Selly,
Lindsay019,
AMaya,
Vivi88vivi,
Enaa,
Luckie,
Kelly
2011. szeptember 14. 15:31
|
evelin0623Isααĉ |
|
Idézet (Bessie @ 2011.09.14. 10:52)
Már elnézést, de kikérem magamnak, hogy a kiemelt tagok nem frissítenék rendszeresen az adatlapjukat!
Igen "sajnos" én találkoztam már pár emberrel, aki minden kedvencét maga szerkesztette.
2011. szeptember 14. 17:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.14. 15:31)
Igen "sajnos" én találkoztam már pár emberrel, aki minden kedvencét maga szerkesztette.
Az ilyen tagnak csak gratulálhatok. Valamit nagyon jól csinál.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert több kedvencemet is szerkeszthetem. De nehogy azt higgyétek, hogy én is rögtön megkaptam őket. (Jó is lett volna.
Nem mondom, van előnye annak, hogy az adatlapokat gyakrabban kell frissíteni, és van egy maximum felvehető adatlapszám.
Régen nem volt. Volt, akinek volt 300 adatlapja is.
Csak akkor soknak nem volt még biográfiája sem.
Jaj, régi szép idők. R.I.P. HQP
2011. szeptember 14. 17:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.09.14. 17:36)
Volt, akinek volt 300 adatlapja is.
Jelen.
Most meg a maradék lapjaimat is próbálom elosztogatni. Pedig emlékszem mennyire idegesített ez a 60 lapos limit. Azt se tudtam kitől váljak meg annyira a szívemhez nőttek, de a szerkesztési kedved hamar kiölik a keselyűk...
Én is csak azt tudom mondani: R.I.P. HQP
2011. szeptember 14. 17:54
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.14. 17:43)
Jelen.
Bár én rendesen megcsináltam mindegyiküket, mert szerettem ezzel foglalkozni.
Most meg a maradék lapjaimat is próbálom elosztogatni. Pedig emlékszem mennyire idegesített ez a 60 lapos limit. Azt se tudtam kitől váljak meg annyira a szívemhez nőttek, de a szerkesztési kedved hamar kiölik a keselyűk...
Tudom nagyon jól. Mindig is figyeltél az adatlapjaidra.
A szerkesztési kedvem nem fogják elvenni. Nem hagyom.
Na de viccet félre téve: úgy oldom meg ha valakinek tetszik az adatlapom, és nem akarok megválni tőle, hogy felírom a noteszbe. (Kinek kit fogok odaadni.)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.