Hazai sztárok és karóráik
2011. január 23. 16:40
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Inkább az órák mint ezek
2011. január 23. 16:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Köszi Starity, ha másra nem is, legalább arra jó volt a cikk, hogy emlékeztessen: ma is lesz Heti Hetes!
Amúgy van olyan óra ami egész jól néz ki
Amúgy van olyan óra ami egész jól néz ki
2011. január 23. 23:35
|
|
Samsung2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 45245 offline
|
Hublot? hát annyiért, szerintem csúnya, meg milyen gáz hogy többnek is van pont olyan
.
30éves márka, akkor már valami tényleg régi márkát, 1884től létezik pl. a Breitling... ha milla alatt van is többet ér mint a sokmillás gumiszíjas Hublot. Ja egy Casio-m van amúgy, Egyszerű titán
30éves márka, akkor már valami tényleg régi márkát, 1884től létezik pl. a Breitling... ha milla alatt van is többet ér mint a sokmillás gumiszíjas Hublot. Ja egy Casio-m van amúgy, Egyszerű titán
2011. január 24. 00:19
|
WA01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 143927 offline
|
Samsung olyan butaságokat vagy képes írni. Pontosan melyik Beeitlingre is gondolsz? Te mondtad hogy 1milliós Breitling, nos a legolcsóbb Hublot majdnem 3 milla, hogy érne többet? Nézz utána a számoknak. Hublot hiába 30 éves cég, mégis itt tart ahol (2006-ban az év órája pl). Mellesleg egy Breitling átlagosan 60%-ot veszít az árából, egy Hublot pedig csak 22-30% közt a statisztikák szerint.
2011. január 24. 15:14
|
|
Samsung2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 45245 offline
|
WA01! persze pénzben többet ér, de itt nem a pénzre gondoltam, számomra ér többet akkor úgy mondom. Meg kimondom a Breitlinget, Rolexet stb. az szerintem ismertebb, mint ez a márka de ez is az én személyes véleményem. Ilyen értékvesztést én nem olvastam, nem érdekel. Aki ilyet vesz az már nem nézi, nem a statisztikákat böngészi.
2011. január 24. 20:20
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hazai sztárok?! Itthon nincsenek sztárok
De az órák,azok jól néznek ki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: