A latin szépség mostanában nem unatkozik: egyre több felkérést kap különböző márkák reklámozására. Ezúttal a mindenki által ismert sampon-világmárka, a Head & Shoulders kérte fel latin-amerikai reklámarcának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía a Head & Shoulders új latin reklámarca
2011. január 23. 14:24
2011. január 23. 14:26
Mért van az, hogy nem ismerem ezt a nőt, pedig annyit írnak róla.
2011. január 23. 14:43
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
Ha nem ismeritek, akkor hozzászólást se kell írni !
Amúgy szerintem nagyon jól szerepel benne ! Itt is adhatnák, persze magyar felirattal!
Amúgy szerintem nagyon jól szerepel benne ! Itt is adhatnák, persze magyar felirattal!
2011. január 23. 14:47
jobbat nem is válszthattak volna és aki nem ismeri az tényleg ne irjon vagy nézzen utána hogy kiröl van szó mert thalia egy őstehetség mint a zenében mint a szerepeiben
2011. január 23. 15:04
Ha most mindenki, aki beírta, hogy "nem ismerem", ki lenne tiltva 3 napra, akkor máskor meggondolná, hogy utánanéz, mielőtt hozzászól egy cikkhez. Először magatokba kellene nézni, hogy talán Ti vagyok a tájékozatlanok, és nem a cikkszerzők. Vegyétek már észre, hogy nem csak a Disney-szarokról szól a világ, és ti nem ismeritek a valódi művészeket, akik megdolgoztak az ismeretségért! (Persze nyilván azért nem ismeritek, mert nem villantott, nem drogozott, nem került rehabra, és nem fentrengett részegen valakinek a partiján. Végül is érthető.)
2011. január 23. 15:21
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
itt is leadhatnák!!! amúgy meg hogy hogy nem ismeritek?
...gyerekek...jó bevallom egy ideig nem ismertem csak névről.igazából a cikk szerkesztőjétől ismerem.de tényleg...nem a DC sztárokról szól a világ...ezzel én is tisztában vagyok(mert DC fan vagyok...imádom
)de azért mást is kell nézni nem csak DC-t...
a reklámhoz: kedvenc samponom a hed end solderz
a reklámhoz: kedvenc samponom a hed end solderz
2011. január 23. 16:02
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
minek írnak, ha nem ismerik őket?? mer az, akiből kirakatibábut csinálnak ( disney senkik és justin bieber) azt ismeritek. grat. ő viszont kítűnő énekesnő és színésznő. csöppet jobb, mint a tucat "sztárok".
2011. január 23. 16:02
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
El Mexicano tökéletesen igazad van.
2011. január 23. 16:13
A Thalía-s reklámot sokkal jobban élvezném, mint amit most szoktak adni a magyar adókon.
2011. január 23. 17:06
Annyira szép haja van,hogy jobb reklámarcot már nem is választhattak volna.De nemcsak a haja,hanem az egész nő beautiful.
2011. január 23. 18:14
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Tényleg nagyon szép nő, nincs agyonkenve sminkel, és nincs agyonplasztikázva az egész feje( hiszen ma már azokat a 'plasztikcicákat' tartjuk szépnek...), és mindezeken kívül leírhatatlanul jól énekel és nagyon jó színésznő is.El Mexicano teljesen egyetértek.Hogy miért nem ismeritek? Mert nem Disney sztár.Na meg ha nem ugrik be hogy ki is ő, teljesen felesleges hozzászólni a cikkhez
Most nem azért, de én sem szólok hozzá olyan sztárról szóló cikkhez, akit egyáltalán nem ismerek!
Hogy a tárgyról is beszéljünk egy kicsit, ennél jobb reklámarcot nem is választhattak volna, de tényleg
Thalía tényleg beautiful, és tehetséges.Ezekkel a reklámokkal talán jobban megismerik, de én azt sem bánnám ha nem csak szépségápolószerek borítója jelenne meg az ő arcával, hanem lemezek, és albumok (L)
Hogy a tárgyról is beszéljünk egy kicsit, ennél jobb reklámarcot nem is választhattak volna, de tényleg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: