Na szóval az egyik fülemben 2 lyuk van, a másikban 1. De szeretnék a másikba is még egyet, vagy kettőt. Szóval azt szeretném, hogy 2-2 legyen, vagy 3-3. Illetve nyáron akarok helixet. Egyszerre csak egyet, de összesen kettő helixet akarok majd a jobb fülembe. Illetve akartam industrialt is, de lehet még se lesz majd, és akkor helyette oda is 1 helix.
Hány fülbevalód van? Illetve van piercinged?
2018. március 30. 13:48
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nemrég már hozzászóltam ehhez a témához, de mindegy.
Na szóval az egyik fülemben 2 lyuk van, a másikban 1. De szeretnék a másikba is még egyet, vagy kettőt. Szóval azt szeretném, hogy 2-2 legyen, vagy 3-3. Illetve nyáron akarok helixet. Egyszerre csak egyet, de összesen kettő helixet akarok majd a jobb fülembe. Illetve akartam industrialt is, de lehet még se lesz majd, és akkor helyette oda is 1 helix.
2018. augusztus 10. 00:17
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nahh szóval.
Már mindkét fülemben van 4-4 fülbevaló/piercing, közülük 1 db van a porcban. A jövőben még 2 porcos szerintem lesz, de egy darab biztosan. Illetve még cimpába akarok még egyet.
Már mindkét fülemben van 4-4 fülbevaló/piercing, közülük 1 db van a porcban. A jövőben még 2 porcos szerintem lesz, de egy darab biztosan. Illetve még cimpába akarok még egyet.
2018. november 01. 20:27
Rengeteg fülbevalóm van, de nagyon ritkán szoktam hordani is őket. A bal fülemben viszont van egy industrial piercing.
2019. január 25. 20:41
|
|
dixiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.24. Hozzászólás: 205 Csatolások: 20 Azonosító: 264502 offline
|
Jelenleg a bal fülemen 3 lyuk van, a jobbon 2, de abból az egyik egy helix. Még nagyon sok tervem van piercingekkel kapcsolatban, főleg a füleimen (terv szerint végig szeretném lövetni a jobbat, a balba pedig még egy industrialt és tragust). Emellett arcra szeretnék septumot, duplát a nyelvbe és az ajkamra is szeretnék, de a legextrémebb ami mostanában különösen megtetszett az a smile piercing, viszont utóbbi még kérdéses^^
2019. január 26. 09:26
A jobb fülembe 2 lyuk van.
A balba 3.
Csak a pupomba van piercing.
És még szeretnék egy industrailt is a nyelvembe.
És rengeteg fülvevalóm van..
És ennyi..
A balba 3.
Csak a pupomba van piercing.
És még szeretnék egy industrailt is a nyelvembe.
És rengeteg fülvevalóm van..
És ennyi..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: