Vámpírnaplók: lesz mozifilm is?
2011. október 20. 14:58
Meginterjúvolta?? Ez egy kicsit fura... Inkább interjút készített vele, nem?
2011. október 24. 11:30
Én nagyon örülnék egy mozifilmnek is,hiszen akkor nem csak 41 percen keresztül nézhetném kedvenceimet,hanem két és fél órán keresztül!
Szóval nagyon remélem,hogy Julie Plec és kevin Williams összehoznak egy mozifilmet minél hamarabb!
Szóval nagyon remélem,hogy Julie Plec és kevin Williams összehoznak egy mozifilmet minél hamarabb!
2012. május 21. 16:31
|
|
kate1317új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 176101 offline
|
énis nagyon örülnék ha csinálnának egy filmet, de nehéz lesz, hisz tényleg nincs min alapulnia.
inkább egy különkiadást kéne csinálniuk, és a negyedik évad első két részét egybetenni, és úgy leadni. annak is nagyon örülnék.
2012. május 21. 16:34
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Én szerintem maradjanak a sorozatnál,mert lehet,hogy a film nem lesz olyan sikeres,mint a sorozat
2012. június 29. 13:58
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
hát szerintem nem lesz hisz nagyon hoszú lenne
2013. január 31. 17:42
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Nem rossz ötlet, de mire eljutnának oda, hogy megvalósítsák, az eredeti színészek már rég mással lennének elfoglalva és/vagy kiöregednének a szerepükből. Szerintem ez jól van így, sorozatnak tökéletes. Mellesleg még a sorozat végkimenetele sincs meg, így nehéz lenne kb. 4 évad történéseire építeni egy igazi mozifilmet...
2013. augusztus 30. 14:58
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Nagyon jó lenne .)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: