Lindsay Lohan nemrég kijöhetett a rehabról, de hamarosan ismét bíróság elé állhat. A klinika egyik alkalmazottja erőszakkal vádolja, amit LiLo most megcáfolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pénzért terjesztenek pletykákat LiLóról
2011. január 22. 16:52
2011. január 22. 16:55
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Olyan buta emberek vannak a földön!!!
2011. január 22. 16:56
Hát,nem tudom,tényleg-hazudik-e az ápolónő,de amennyi botránya volt már LiLo-nak...Most teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben
2011. január 22. 17:01
|
|
zakurokikyouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 141496 offline
|
tiszta gázos! :S
2011. január 22. 17:50
|
|
bexellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 14 Azonosító: 143597 offline
|
Háát én nagyon szeretem Lindsay-t!!Jó színésznő , jók a dalai is! De szerintem teljesen el züllött! Most lehet hogy tényleg bántotta a nőt csak épp drogozott vagy ivott és nem emlékszik rá :S De lehet hogy alaptalanok a vádak! Annyira sajnálom hogy már csak a botrányairól híres :S:S
2011. január 22. 17:55
végülis ha igaz, akkor szemét huzás a csajtol hogy igy lejáratja :/ végülis elképzelhető hogy pénzt akar a csaj
2011. január 22. 17:58
Érdekes, hogy mindig ilyen ügyekbe keveredik. Ez nem lehet véletlen...
2011. január 22. 18:13
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Jajj na...olyan jó volt,és hogy tehetséges és híres lett,mért kellett ezt a botrányos életet elkezdeni,ha akkor most nem lehetne ráfogni...mert nem hinnék el.Mondjuk most már szerintem eléggé megbánta,ezért nem hiszem,hogy újra bajba akarta keverni magát.
2011. január 22. 18:14
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
én sajnálom Lindsay-t!
én igazából szeretném azt hinni h ez csak pletyka!
én igazából szeretném azt hinni h ez csak pletyka!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: