Khloe Kardashian saját elhatározásból festette eredeti barna haját vörösre... titokban! A K, mint Kardashian producerei azonban nem támogatták az ötletet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megharagudtak Khloe Kardashianra a producerek
2011. január 22. 12:02
nekem mind2vel tetszett szép csajszi én bírom a stílusátis.és szarintem akár barna akár vörös,nem igazán mondhatják meg neki hogy hogyan nézzen ki.nem bírom én sem ha megpróbálnak irányítani,szóval én ikább kiléptem volna.xD
2011. január 22. 12:21
én se szeretem,ha beleszolnak a döntéseimbe. ő csinálta,viseli a következményeket érte...
2011. január 22. 12:57
Szerintem jól áll neki a vörös színű haj. Nem értem miért akarnak beleszólni a saját dolgába.
2011. január 22. 13:02
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
jól áll neki. amúgy meg ezért nem olyan jó a média. mindig azt kell tenniük, ami a szerepükhöz illik...
2011. január 22. 13:20
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Hát bakker most azért legyen barna mert az össze Kardashian az?? Ezt a hülyeséget!! Mindegyik külön egyéniség!! ha neki a vörös tetszik nehogymár megmondják hogy milyen legyen..szerintem is nagyon jól áll neki a vörös.. Kimnek meg sztem jól állna a szőke:)
Szal Khloe jól tette;)
Szal Khloe jól tette;)
2011. január 22. 13:35
Pedig nagyon jól áll neki a vörös,most miért kell minden Kardashian-csajnak barna haj?Annyira nagy probléma az E!-nek,hogy Khloe-nak vörös haja van,ami nagyon jól néz ki rajta?Hát,most megint csalódtam a TV-műsorokban,de a Kepping Up With The Kardashians ettől függetlenül szuper!
2011. január 22. 14:26
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
jól állt neki
2011. január 22. 14:37
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én még mindig azt mondom, hogy jól áll neki. minek mondják meg, hogy milyen színű legyen a haja? áhh. barmok. ezek sem tudnak már mit kezdeni magukkal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: