Te mitől félsz?
2013. június 03. 22:07
Attól, hogy nem tudok időben leszállni egy tömegközlekedési járműről (kivéve a busz, attól nem parázok).
2013. július 31. 22:10
Érdekes módon,semmilyen rágcsálótól vagy esetleg rovartól nem félek.
Persze,egyik sem a szívem csücske. Bármilyen meglepő még számomra is,legjobban a sötéttől félek. Nem is magától attól a ténytől,hogy nem ég egy lámpa sem,hanem , mi van akkor, ha kitakarózok az én kis paplan-burkomból.. Félek,hogy egy hideg és nyirkos kéz megérint.. Félek,hogy valami lehúz a padlóra..
Tudom, ez a viszolygás egy kissé szánalmas..
2013. július 31. 23:15
Hát, bármennyire is hihetetlen, de már kiskorom óta félek a sötétben. És kb. 2 éve mikor megnéztem A Kört azóta jobban fokozódott a helyzet. Félek, hogy Samara Morgan vagy Bloody Mary vagy ki tudja mi felém jön és hát megöl.
Meg hogy őszinte legyek félek a beteg emberektől. De most ne a náthára gondoljunk, hanem az olyan emberekre, akiknek az agya beteg. (szó szerint) mert ők bármit tudnak csinálni, és nem direkt. pl. a papám is agyon akart ütni egy embert a kórházban mivel nagyon sok gyógyszert kapott. És ki tudja még, hogy mások mire képesek. És ez a helyzet a részeg emberekkel is. De igen, a legjobban a sötétben félek.
Meg hogy őszinte legyek félek a beteg emberektől. De most ne a náthára gondoljunk, hanem az olyan emberekre, akiknek az agya beteg. (szó szerint) mert ők bármit tudnak csinálni, és nem direkt. pl. a papám is agyon akart ütni egy embert a kórházban mivel nagyon sok gyógyszert kapott. És ki tudja még, hogy mások mire képesek. És ez a helyzet a részeg emberekkel is. De igen, a legjobban a sötétben félek.
1 felhasználónak tetszik:
minibogárka
2013. augusztus 01. 13:59
Hát, én nem félek sok dologtól. De van egy dolog amitől már kiskorom óta félek, és egyszerűen nem tudom ezt korlátozni. Az a baj velem, hogy hiszek a misztikus lényekben, ezért félek a legjobban a sötétben. Nagyon félek, hogy valami felém jön. Vagy mögöttem oson arra várva, hogy megfordulok és megöl. A sötétben én mindig úgy érzem nem vagyok egyedül. Én nem tudok úgy menni sötétben sehova, hogy ne fogjak valamit, mert ha nem fogok akkor azt hiszem, hogy elvisz magával. Ha a testvéremmel vagyok sötétben akkor is nagyon félek, pedig nem szokott ilyeszkedni. Nem tudom, hogy ez miért van nálam de indig 10szer meggondolom, hogy elinduljak-e.
2013. augusztus 01. 14:07
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
pókoktól,kígyóktól
2013. augusztus 06. 08:21
Hát,attól, hogy már ötödjére is eltörik a szemüvegem!Mert már sokszor megtörtént!
2013. augusztus 06. 10:42
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Sokakkal ellentétben én nem félek a bogaraktól, pókoktól, viszont annál jobban a békáktól és a gyíkoktól meg egyéb hüllőktől. Egyszerűen iszonyodom tőlük, esküszöm, ha egy béka még véletlenül is rám ugrana, abban a szent pillanatban elájulnék.
Na meg persze attól is, hogy a szeretteimmel valami történik.
Na meg persze attól is, hogy a szeretteimmel valami történik.
2013. augusztus 13. 08:38
A pókoktól, és újabban az egerektől/patkányoktól.
2013. augusztus 15. 17:39
Na, most lehet, hogy furcsaságot fogok mondani, de nem félek sem a rágcsálóktól sem a csúszómászóktól sem pedig a bogaraktól. De, persze egyiket sem szeretem. Én inkább jobban félek a sötétben. És most lehet azzal jönni, hogy ott nincs semmi ijesztő, de én aki HISZ A MISZTIKUS LÉNYEKBEN nagyon félek. És ebben az a különös, hogy a horror filmeket szeretem a legjobban, így amikor kimegyek a film közepén inni, mindig attól félek, hogy mögöttem oson az a démon, vagy lehúz a padlóra. Mindig próbálom magammal elhitetni, hogy ilyenek nincsenek, de borzasztóan félek. Akkor is amikor kimegyek éjszaka az erkélyre és a szobámban ég a villany akkor is nagyon félek. Hogy valaki lekapcsolja és kizár. Tényleg hülye gondolat ez, hogy félek a sötétben, de ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2013. augusztus 15. 17:42
Nem mondom el,mert akkor elárulnám a gyenge-pontomat!
2013. október 23. 13:05
Ellentétben a körülöttem élő emberekkel én semmi féle rákcsálótól nem félek. A képzelőerőmnek köszönhetően hiszek a misztikus lényekben. Ezért rettegek a sötétben. Igen. Ez az ára annak, hogy horror rajongó vagyok.
2013. október 23. 13:31
Mivel imádom a horror filmeket,ennek következtében a sötéttől és a misztikus lényektől (szellemek).
Kiskoromban mindenféle rovart,csúszó-mászót megfogtam,sőt a meztelen és a nem meztelen csigákat,na meg a cserebogarakat még gyűjtöttem is
De valahogy ez az idő már megváltozott.Félek tőlük.
De ezen majd szeretnék változtatni és bátrabb lenni.
Kiskoromban mindenféle rovart,csúszó-mászót megfogtam,sőt a meztelen és a nem meztelen csigákat,na meg a cserebogarakat még gyűjtöttem is
2013. október 23. 14:43
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Top öt:
1. Föcitanár
2. Játékbabák
3. Bohócok
4. Szomorúság
5. Magasság (azaz tériszonyom, vagy akrofóbiám van).
És azt hiszem, csak ennyi.
1. Föcitanár
2. Játékbabák
3. Bohócok
4. Szomorúság
5. Magasság (azaz tériszonyom, vagy akrofóbiám van).
És azt hiszem, csak ennyi.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.