Botrányos mobilfotók, amiket sosem felejtünk
2011. január 21. 19:35
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Azért lássuk be a művészek nem teljesen normális emberek... van saját kis világuk... én imádom Demit és tényleg mindenek felett tisztelem és a képekért sem utálom meg, mert maradt olyan amilyen volt. nem hiszem, hogy Demié a legdurvább... mert ugyan ide csak a szalonképesebb képek jutnak be... azért szerintem nem teljesen mindegy h Vanessa mesztelenül v Demi provokatív képeken.... egyik sem jó sőt rossz de inkább a Demis képek mint a Vanessás....
2011. január 21. 19:35
Én is elfelejtettem de most ahogy felhoztátok eszembe jutott
2011. január 21. 19:44
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
nem kell bántani Mileyt, de Demit se, fiatalok még, főleg Miley amikor ezek a képek készültek. nem lehet ám olyan könnyű kezelni a sztárságot!
amugy sem olyan vészesek a képek.
amugy sem olyan vészesek a képek.
2011. január 21. 19:51
Szerintem Hayley-en sem volt, meg sztem Vanessán sem
Szal durva lenne, de mégsem xD
2011. január 21. 19:52
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
utálom a hackereket!!!
2011. január 21. 20:00
|
|
disney0521új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 139249 offline
|
2011. január 21. 20:07
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm
2011. január 21. 20:07
Én meg ezt nem hiszem el. Persze, mindennek a hackerek az okai, nem? Szerintem ez csak terelés. Ha valakinek van esze, az egyszerűen nem készít(tet) magáról ilyen képeket. S akkor nem "lopja" el senki és teszi fel a világhálóra. Legyetek nyugodtak, hogy mindezekkel ők akarják felhívni saját magukra a figyelmet, és az egész hackertörténet csak mese. Egy számítógépet nem olyan egyszerű feltörni, ha ért hozzá a használója.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 21. 20:13
nem kellőket védeni de nem is kell megkövezni.nem ők akarták hogy felkerüljenek róluk ezek a képek de minek csinálnak egyáltalán ilyeneket.számíthatnának is rá hogy ezek előbb vagy utóbb nyilvánosságra kerülnek.ilyen hü*lyék nem lehetnek.vagy csak kisebbségi klomplexusuk van azért csinálják ezt nem tudom de ez nem egészséges viselkedés menyjenek el szpihológushoz.de egy "jó" van nekik ebben sőt kettő:megtudják hogy milyen mo*cskos rosszakaró emberek vannak a világon ésmegtanulják hogy nem szabad ilyen képeket csinálni magukról.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.