Demi és Hayley i?
Botrányos mobilfotók, amiket sosem felejtünk
2011. június 27. 17:54
|
|
Nikeeeh_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 144379 offline
|
nem lepődöm meg.És ettől még senkit nem fogok megutálni.Nyugodtan fotózhatják magukat a saját telójukon.Csak hát vannak oly egy kinem mondom mert nagyon csunyát mondanék,emberek akik felrakják a netre és sokan emiatt utálják meg kedvencüket.Na ez nagy hülyeség!na és ha felkerült egy ilyen kép?Bárkivel előfordulhat.Bár én ezzel csak Hayley-t védelmezem.
2011. június 28. 13:04
|
Aisaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 133461 offline
|
hát ez durva de nekik is van magánéletük mint nekünk nem? hagyják békén őket mert ha jól tudom mind elmúltak 18 évesek tehát akármit csinálhatnak nem? és amúgy nem is lehet őket nagyon felismerni valamelyik képen..........
2011. június 28. 13:10
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Idézet (Aisa @ 2011.06.28. 13:04)
hát ez durva de nekik is van magánéletük mint nekünk nem? hagyják békén őket mert ha jól tudom mind elmúltak 18 évesek tehát akármit csinálhatnak nem? és amúgy nem is lehet őket nagyon felismerni valamelyik képen..
nyilván van magánéletük.. de ha annyira zavarná ez őket, akkor nem mutogatnák a mellüket meg a p*csájukat.. és valószínű, hogy nem ők akarták hogy nyilvánosságra kerüljenek ezek a képek, de már az is borzasztó, hogy ilyenek készülnek róluk. és amiről nem tudunk...
2011. július 25. 18:37
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
nem a legszebb képek,de ezer évesek szinte,főleg a Miley-Vanessa képek régiek,amúgy meg,nekik is lehet magánéletük,mint bárki másnak,mit kell ezért piszkálni,hagyják már,h éljél az életüket!
Aki meg ezért megutálta.soha nem is volt a rajongójuk!Én nem haragszom se Mileyra,se Vanira,ezek a telefonukon voltak,és senkinek semmi köze hozzá!
Aki meg ezért megutálta.soha nem is volt a rajongójuk!Én nem haragszom se Mileyra,se Vanira,ezek a telefonukon voltak,és senkinek semmi köze hozzá!
2011. július 28. 20:23
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
uhh ez durva :\ hát, ilyen képeket kürtöltek szét, ez... nem tudom, mit mondjak
2011. augusztus 01. 11:32
hát igen vannak akik feltöltik a képeket és a rajongók így utálják meg a kedvenceket..de pl én kitartok így is úgy is a kedvenceim mellett ;D
2011. augusztus 12. 14:28
Nem ők rakták fel hanem a hackerek és így tovább és így tovább...Legtöbben ezért utálták meg őket!De ezzel mit akarnak a ackerek??????Miért jó,ha meghackelem bárkinek a bármilyen cuccát,és a képeket felrakom a netre???Nm értem mit akarnak elérni ezzel!Néha már tényleg fáj az emberi hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. augusztus 12. 14:39
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Minden sztárnak van magánélete és akkor azt csinálnak amit akarnak...azoknak az embereknek akik meghackelik a számítógépeket,tuti nincsenek barátaik,mert akkor lenne jobb elfoglaltság.
2011. szeptember 23. 07:18
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Igazad van mindenki csinál hülyeséget. De megbánhatja. Ha szereted a xy sztárt akkor elfogadod botrányosan is, és tisztán is. Mindenki emberből van, és senki sem tökéletes.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: