Zorka lesz az új tinisztár?
2011. január 22. 18:38
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Most komolyan, kell ez nekünk? Mert nem igaz, hogy "megcsinálják" mert állítólag van igény rá. Mert ha nem lenne akkor nem is akarnák, hogy legyen mert az pénzügyileg veszteséges... A másik dolog meg az, hogy ennek a 13 éves kislánynak nincsenek szülei? Mert nem hiszem, hogy be kéne dobni ilyen fiatalon a mélyvízbe, hogy jól összetörjék, mert ott aztán kemény harcok mennek...
2011. január 22. 19:24
|
Peaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 143820 offline
|
Én ismerem:)) Az igazi neve Zóra. Amerikában született de magyarországon él. És igen egy kicsit öntelt a lelkem. Igazából tök aranyos VOLT meg minden, de látjátok mi lett belőle. Modell iskolába járt először most meg ő az új "tinisztár" Igaz h közben még az osztályban sem tudja mindeki jó ha 7-en tudjuk h ő a leendő tinisztár. Sztem nagyon szénalmas dolog ez az egész... -.-"
2011. január 22. 21:43
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
jajj...ha a színvonala olyan lesz, mint barbeenak, akkor köszi, nem kérem.
2011. január 23. 06:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
'Barbee-nak is gyönyörűen elindította az egekben lévő zeneikarrierjét'
wTF? Emmy-díjat ne adjunk neki rögtön?
Ez meg 13 éves? Sebaj, minnél elöbb kezdi, annál hamarabb hagyja abba ...
wTF? Emmy-díjat ne adjunk neki rögtön?
Ez meg 13 éves? Sebaj, minnél elöbb kezdi, annál hamarabb hagyja abba ...
2011. január 23. 14:35
sokan írjátok, hogy korai elkezdeni neki, mert 13,evvel egyet értek, de nézzétek meg Willow Smith-et, ő még csak 10 éves és marha nagy tehetség,és tuti hogy sokra fogja vinni.
2011. január 23. 16:08
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (fules981 @ 2011.01.23. 14:35)
sokan írjátok, hogy korai elkezdeni neki, mert 13,evvel egyet értek, de nézzétek meg Willow Smith-et, ő még csak 10 éves és marha nagy tehetség,és tuti hogy sokra fogja vinni.
Willow 10 éves, és tehetséges valamint amerikai. Ott nagyobb a lehetőség, és őt a szülei sokkal jobban tudják támogatni. (Az más dolog, hogy én az ő korai karrierjét még jobban ellenzem, mert 10 évesen szerintem még BIZTOS, hogy nem mutált, és ha így énekel, hamar elmegy a hangja.)
Zorka viszont magyar, és ismerjük a magyar színvonalat... És ő is még csak 13. 16 év alatt (vagyis inkább mutálás előtt) senkinek sem szabadna komolyan énekelni mert az tönketeszi a hangszálakat. Ha Zorkának jelenleg jó hangja is van (amit sem megerősíteni sem cáfolni nem tudok jelenleg...), ha most "befut" akkor 1-2 év alatt úgy elmegy a hangja, hogy csak na...
2011. január 23. 17:25
Hát jól van! majd meghallgatom és majd azután mondok csak véleményt!
2011. január 24. 01:17
olvastam a cikket,és sokan írták,hogy "jajj istenem de gáz" meg stb. honnan tudjátok hogy gáz? lehet,hogy olyan hangja van,hogy mindenki úgy fog maradni (mint annak idején Lüszike a megasztárba)és nekem a képből ítélve szimpatikus lány,lehet hogy tök egyedi dalai lesznek!
már nagyon várom h megjelenjen a klipp,kíváncsi vagyok a hangjára
2011. január 24. 20:28
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Én mindenkinek adok esélyt, de nem valószínű, h jobb lesz a többi magyar tinisztár zenéjénél. Az biztos, h kábé 16-nak látszik.
2011. január 24. 23:49
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Nem kérdőjelezem meg a tehetségét, mert biztos jó hangja van, de mit sem ér, ha valami gagyi, nyálas számot írtak neki. Remélem, nem így lesz.
2011. január 25. 19:21
Én a hazai dalokat nem szeretem !!
Inkább külföldi!
Szóval tudom hogy nem fog tetszeni .
De még lenne ideje!Biztos figyelemre vágyik!
Na mindegy nem mondok róla se jót se rosszat mert nem hallgattam még meg.
Inkább külföldi!
Szóval tudom hogy nem fog tetszeni .
De még lenne ideje!Biztos figyelemre vágyik!
Na mindegy nem mondok róla se jót se rosszat mert nem hallgattam még meg.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: