Slash: „A Glee még a Grease-nél is rosszabb"
2011. január 21. 22:48
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
ja
2011. január 21. 22:54
|
cod5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 86986 offline
|
Biztos kevesellte a pénzt.De ha ilyen Justin Biebereket meg Lady Gagákat raknak bele ne csodálkozzon senki, hogy az nagy legendák nem egyeznek bele, hogy az ő zenéjüket egy lapon említsék velük.
Amúgy szerintem biztos jól feldolgozták volna, a GNR számokat.
Amúgy szerintem biztos jól feldolgozták volna, a GNR számokat.
2011. január 21. 23:24
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.01.21. 14:32)
Jajj... Ez az ember süket?:???
Szerintem ilyet még viccből se kérdezz. Tudod egyáltalán ki az a Slash?
Egyébként imádom a Gleet, de ez a műfaj tényleg nem oda való..
2011. január 21. 23:33
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Nem éppen ugyanaz a világ a Glee és a GNR...
Maradjanak a pop dalok előadásánál, az jól megy nekik.
Maradjanak a pop dalok előadásánál, az jól megy nekik.
2011. január 21. 23:38
Idézet (Enny96 @ 2011.01.21. 15:05)
hát ez azt se tudja mit beszélll!!a Glee a legjobb
szerintem meg nagyon is tudja mit beszél.azért ne haragudjon meg a világ de a glee a Red Hot Chili Peppers, Kings of Leon meg a Guns N‘ Roses nem tartoznak egy súlycsoportba.szerintem a glee nagyon felnagyítja a szereplők problémáit.engem nem nagyon köt le.persze van ami egészen jó rész de ha én a zenekarok helyükben lettem volna akkor tuti hogy én is így döntöttem volna.meg akkor inkább írjanak saját dalokat ne másét dolgozzák át...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2011. január 22. 16:48
Igen,ez a műfaj nemigen illik a Glee-hez,inkább a Pop-nál maradjanak
2011. január 22. 22:55
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Nem hiába volt tinikorom kedvenc bandája! Slash-nek igaza van nagyon! Mindenki Glee-zik,ha már hall 1 számot,jaj ez a Glee-ben volt. A mai kis tingli-tangli sztárocskáknak jó ez,de azért a nagy öreg rockerek nem csinálnak bohócot magukból. Ez nem pénz kérdés,hanem hitelesség. Kevés olyan banda volt akinek a számai,és klippjei ennyire meghatározóak lettek volna.
2011. január 23. 12:51
még jó, hogy nemet mondtak. nem mondom hogy a Glee rossz, de ezek az együttesek...sokkal jobbak. nekem kínszenvedés lenne végighallgatni egy GNR számot Glee-feldolgozásban.
2011. február 06. 14:32
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Nincs igaza a Glee a kedvenc sorozatom, és rengeteg dalt dolgoztak fel nagyon jó, rettentő nagy tehetségek vannak benne, és jó lenne benne egy Guns N’ Roses dal is, de hát ő tudja, am meg a HSM-et is szeretem, és nem tudom miért kell őket kritizálni ennyire, de azért Slash te egy isten vagy
2011. augusztus 20. 12:54
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Igaza van, én is utálom a Glee-t (:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.