Chenoát egy hajszál választotta el attól a megtiszteltetéstől, hogy Spanyolországot képviselhesse a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon a németországi Düsseldorfban. Öröm az ürömben azonban, hogy a chenoisták ismét tanúbizonyságot adtak kedvencük iránti szeretetükről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovíziós Dalfesztivál 2011 – Chenoa nélkül
2011. január 21. 13:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2011. január 21. 14:13
Szerintem nagy kár, mert Spanyolország az utóbbi években mindig eléggé mellétrafált a kiküldött versenyzőkkel, Chenoa viszont nagyon jól szerepelhetett volna. Szóval ez a "legjobb 24" vajon milyen szempontok alapján lett összeállítva, hogy Chenoa nincs benne?
Egyébként meg lehet, hogy jobb is így, mert sokan mondják, hogy már nem is a produkciókat figyelik és értékelik a nézők, hanem az alapján szavaznak, hogy a saját országuk melyik másik országgal van kapcsolatban, melyikhez áll közel (lásd pl.: Svédország-Finnország). Így meg nem sok értelme van az egésznek.
Egyébként meg lehet, hogy jobb is így, mert sokan mondják, hogy már nem is a produkciókat figyelik és értékelik a nézők, hanem az alapján szavaznak, hogy a saját országuk melyik másik országgal van kapcsolatban, melyikhez áll közel (lásd pl.: Svédország-Finnország). Így meg nem sok értelme van az egésznek.
2011. január 21. 14:55
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
hát a tavalyi után csak jobb jöhet :S pedíg szeretem a spanyol zenéket, de a tavalyiban a fénypont Jimmy Jump volt 
am meg szomszéd- barát alapon, pofára megy az egész.... Magyarországot méé" nem áraztják el pontokkal a szomszéd országok!? --mert utálnak minket...
jujj , de várom már az Euroviziós dalfesztet
<3
am meg szomszéd- barát alapon, pofára megy az egész.... Magyarországot méé" nem áraztják el pontokkal a szomszéd országok!? --mert utálnak minket...
jujj , de várom már az Euroviziós dalfesztet
2011. január 21. 18:36
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én sem értem, hogyha ennyire szeretnék a spanyolok, akkor miért nem őt küldik ki.
Nagyon tud a csaj, elképesztő a hangja, és maga Laura sem egy "rossz darab".
Sajnos itt tényleg arról szól a dolog, hogy ki-kivel van jóban, nem pedig, hogy ténylegesen ki tetszik az adott emberkéknek. Azt kéne értékelni, amit és ahogy bemutat, nem pedig azt, hogy tudom is én, ő francia, őt szeressük, ő meg portugál, ezért menjen a sunyiba...
Mondjuk az feltűnt, hogy elég sokszor a kiküldött produkciók színvonala is mélyen a béka popója alatt található. Mert annyira nem érdekes már... Az egyiket azért nem érdekli, mert minek variálni, úgyse szavaz ránk senki, menjen ez a szerencsétlen ezzel a sz*rral és legalább jót röhögnek rajta, vagy a másik véglet, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert amúgy is sok a haver, úgyis kapnak nagy puttonnyi voksot, minek görcsöljenek rá a minőségre...
Persze akadnak üdítő kivételek, de ők csak erősítik a 'szabályt'.
Pedig olyan jó lett volna megnézni Chenoát a tévében...
(plusz többen megismerhették volna ezáltal)
Sajnos itt tényleg arról szól a dolog, hogy ki-kivel van jóban, nem pedig, hogy ténylegesen ki tetszik az adott emberkéknek. Azt kéne értékelni, amit és ahogy bemutat, nem pedig azt, hogy tudom is én, ő francia, őt szeressük, ő meg portugál, ezért menjen a sunyiba...
Mondjuk az feltűnt, hogy elég sokszor a kiküldött produkciók színvonala is mélyen a béka popója alatt található. Mert annyira nem érdekes már... Az egyiket azért nem érdekli, mert minek variálni, úgyse szavaz ránk senki, menjen ez a szerencsétlen ezzel a sz*rral és legalább jót röhögnek rajta, vagy a másik véglet, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert amúgy is sok a haver, úgyis kapnak nagy puttonnyi voksot, minek görcsöljenek rá a minőségre...
Persze akadnak üdítő kivételek, de ők csak erősítik a 'szabályt'.
Pedig olyan jó lett volna megnézni Chenoát a tévében...
2011. január 22. 22:23
Mindannyian tudjátok, hogy ma már csak a pénzről szól minden, nem kell ennél több magyarázatot keresni. A TahóVilág is csak azért megy, mert túl sok a tahó, aki nézi...
2011. március 17. 14:34
|
|
|
A spanyolok annyira elszúrták... Chenoát kellett volna delegálniuk, nem pedig ezt a nőszemélyt, aki olyan tinglitangli sablondallal megy... És még csak nincs is valami hűdenagy hangja...
2011. június 22. 13:36
Ez a nő nem szimpatikus, én örülök, hogy Lucíát küldték ki. A Que Me Quiten Lo Bailao nagyon jó szám.
2011. június 22. 15:36
|
|
|
Idézet (thunderbird @ 2011.06.22. 13:36)
Ez a nő nem szimpatikus, én örülök, hogy Lucíát küldték ki. A Que Me Quiten Lo Bailao nagyon jó szám. 
Ízlések és pofonok. Én meg fordítva gondolom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: