Chenoát egy hajszál választotta el attól a megtiszteltetéstől, hogy Spanyolországot képviselhesse a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon a németországi Düsseldorfban. Öröm az ürömben azonban, hogy a chenoisták ismét tanúbizonyságot adtak kedvencük iránti szeretetükről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovíziós Dalfesztivál 2011 – Chenoa nélkül
2011. január 21. 13:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2011. január 21. 14:13
Szerintem nagy kár, mert Spanyolország az utóbbi években mindig eléggé mellétrafált a kiküldött versenyzőkkel, Chenoa viszont nagyon jól szerepelhetett volna. Szóval ez a "legjobb 24" vajon milyen szempontok alapján lett összeállítva, hogy Chenoa nincs benne?
Egyébként meg lehet, hogy jobb is így, mert sokan mondják, hogy már nem is a produkciókat figyelik és értékelik a nézők, hanem az alapján szavaznak, hogy a saját országuk melyik másik országgal van kapcsolatban, melyikhez áll közel (lásd pl.: Svédország-Finnország). Így meg nem sok értelme van az egésznek.
Egyébként meg lehet, hogy jobb is így, mert sokan mondják, hogy már nem is a produkciókat figyelik és értékelik a nézők, hanem az alapján szavaznak, hogy a saját országuk melyik másik országgal van kapcsolatban, melyikhez áll közel (lásd pl.: Svédország-Finnország). Így meg nem sok értelme van az egésznek.
2011. január 21. 14:55
|
|
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline
|
hát a tavalyi után csak jobb jöhet :S pedíg szeretem a spanyol zenéket, de a tavalyiban a fénypont Jimmy Jump volt 
am meg szomszéd- barát alapon, pofára megy az egész.... Magyarországot méé" nem áraztják el pontokkal a szomszéd országok!? --mert utálnak minket...
jujj , de várom már az Euroviziós dalfesztet
<3
am meg szomszéd- barát alapon, pofára megy az egész.... Magyarországot méé" nem áraztják el pontokkal a szomszéd országok!? --mert utálnak minket...
jujj , de várom már az Euroviziós dalfesztet
2011. január 21. 18:36
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én sem értem, hogyha ennyire szeretnék a spanyolok, akkor miért nem őt küldik ki.
Nagyon tud a csaj, elképesztő a hangja, és maga Laura sem egy "rossz darab".
Sajnos itt tényleg arról szól a dolog, hogy ki-kivel van jóban, nem pedig, hogy ténylegesen ki tetszik az adott emberkéknek. Azt kéne értékelni, amit és ahogy bemutat, nem pedig azt, hogy tudom is én, ő francia, őt szeressük, ő meg portugál, ezért menjen a sunyiba...
Mondjuk az feltűnt, hogy elég sokszor a kiküldött produkciók színvonala is mélyen a béka popója alatt található. Mert annyira nem érdekes már... Az egyiket azért nem érdekli, mert minek variálni, úgyse szavaz ránk senki, menjen ez a szerencsétlen ezzel a sz*rral és legalább jót röhögnek rajta, vagy a másik véglet, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert amúgy is sok a haver, úgyis kapnak nagy puttonnyi voksot, minek görcsöljenek rá a minőségre...
Persze akadnak üdítő kivételek, de ők csak erősítik a 'szabályt'.
Pedig olyan jó lett volna megnézni Chenoát a tévében...
(plusz többen megismerhették volna ezáltal)
Sajnos itt tényleg arról szól a dolog, hogy ki-kivel van jóban, nem pedig, hogy ténylegesen ki tetszik az adott emberkéknek. Azt kéne értékelni, amit és ahogy bemutat, nem pedig azt, hogy tudom is én, ő francia, őt szeressük, ő meg portugál, ezért menjen a sunyiba...
Mondjuk az feltűnt, hogy elég sokszor a kiküldött produkciók színvonala is mélyen a béka popója alatt található. Mert annyira nem érdekes már... Az egyiket azért nem érdekli, mert minek variálni, úgyse szavaz ránk senki, menjen ez a szerencsétlen ezzel a sz*rral és legalább jót röhögnek rajta, vagy a másik véglet, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert amúgy is sok a haver, úgyis kapnak nagy puttonnyi voksot, minek görcsöljenek rá a minőségre...
Persze akadnak üdítő kivételek, de ők csak erősítik a 'szabályt'.
Pedig olyan jó lett volna megnézni Chenoát a tévében...
2011. január 22. 22:23
Mindannyian tudjátok, hogy ma már csak a pénzről szól minden, nem kell ennél több magyarázatot keresni. A TahóVilág is csak azért megy, mert túl sok a tahó, aki nézi...
2011. március 17. 14:34
|
|
|
A spanyolok annyira elszúrták... Chenoát kellett volna delegálniuk, nem pedig ezt a nőszemélyt, aki olyan tinglitangli sablondallal megy... És még csak nincs is valami hűdenagy hangja...
2011. június 22. 13:36
Ez a nő nem szimpatikus, én örülök, hogy Lucíát küldték ki. A Que Me Quiten Lo Bailao nagyon jó szám.
2011. június 22. 15:36
|
|
|
Idézet (thunderbird @ 2011.06.22. 13:36)
Ez a nő nem szimpatikus, én örülök, hogy Lucíát küldték ki. A Que Me Quiten Lo Bailao nagyon jó szám. 
Ízlések és pofonok. Én meg fordítva gondolom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: