Hányasra állsz matekból?
2013. november 25. 15:03
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
4-esre sztem ,de utálom a matekot
2013. november 27. 14:50
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
kemény 2 .
2013. november 28. 17:02
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
4-es vagy 5-ös, de igazából sok dogám úgy ahogy van, elcseszem, de nem azért mert nem tanulok, hanem mert nem értem.
Hülye matek.
2013. december 01. 17:49
Hát, ha azt nézzük, hogy milyen a kapcsolatom a matektanárral, akkor 1 (fogalmam sincs, hogy miért utál) de ha a tudásom, akkor, szerintem megvan a 4-es, aminek borzasztóan örülök
2013. december 01. 17:52
Én négyesre, aminek nagyon örülök, régen sosem voltak ilyen jó jegyeim matekból, mint most XD
2013. december 01. 17:55
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
1
és persze a osztálynak köszönhetem
2013. december 01. 17:58
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem most csak 5-öm van:DD
2013. december 01. 18:01
Négyesre.
Amióta elkezdtem a sulit, vagyis elsőtől kezdve, azóta mindig négyes vagyok matekból. Ötös sosem voltam. Még az, de a dogákat is mindig négyesre írom. Pénteken is kijavítottam a dogámat, ami ötös lett, de egy hibával.
Nem tudok írni hibátlan dogákat.
Ez a négyeske engem nagyon szeret
2013. december 01. 18:09
Általánosban mindig épphogy átmentem. Nagyon nem ment, pedig jártam külön matematika tanárhoz is, ráadásul amit a matek tanárom tartott korrepetáláson is aktívan. Viszont nagyon jó kapcsolatom volt a tanárommal és kedvelt is, talán azért, mert hajtottam azért a nyamvadt kettesért és nem hagytam a francba a dolgot ha nem értettem valamit.
Most viszont legnagyobb meglepetésemre 4-re állok matekból. Egy rossz jegyem van belőle és az is, csak azért, mert nem találtam a MÁR betelt matekfüzetemet, amit elkért. Valamilyen oknál fogva most jól megy, pedig fele annyi energiát nem pazarlok rá, mint régen. Amúgy meg, sosem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé, hiába szerettem az általánosban lévő matek tanáraimat.
Most viszont legnagyobb meglepetésemre 4-re állok matekból. Egy rossz jegyem van belőle és az is, csak azért, mert nem találtam a MÁR betelt matekfüzetemet, amit elkért. Valamilyen oknál fogva most jól megy, pedig fele annyi energiát nem pazarlok rá, mint régen. Amúgy meg, sosem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé, hiába szerettem az általánosban lévő matek tanáraimat.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: