Demi Lovato a legsikeresebb Disney-sztár
2011. január 20. 21:29
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
számomra Miley,de Demit is szeretem
2011. január 21. 09:10
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
2011. január 21. 11:24
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
Nagyon szeretem Demit zenéit/sz.játékát, és én még sajnos nem láttam M.országon. Pedig tegnap (mint már 2 hónapja minden héten) Selena Gomez A Year Without Rain Delux CD-ét kerestük és azon meg Demi-én kívül láttam mindent(Selena: Kiss & Tell, sima AYWR, Jonas Brothers: Lines, Vines and Tryning Times) pedig eddig JB se volt.
2011. január 21. 11:53
|
|
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline
|
Hajrá Demi
2011. január 21. 12:52
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
ez nagyon jó Demi megérdemli!
2011. január 21. 13:45
Jaj dejó
D gratulálok Demi-nek:)) Megérdemelte:D
egy kis vélemény:
Miley: Még régebben szimpatikus volt, nem szerettem, de elismertem a tehetségét és jó példát mutatott mindenkinek...ma már csak annyit mondok: "jesszus ez mit művel mindig?" nagyon megváltozott, botrányos, engem nem érdekel mitcsinál de egy 18 éves lánynak (vagy mennyinek) tudnia kéne hol a határ..
Selena: ő egy aranyos és tehetséges lány, szép hangja van és színésznek is elmegy bár van még hova fejlődni...de tehetséges és nem is tudnám elképzelni hogy egyszer elszáll magától, viszont valahogy nem szimpatikus...sosem mondanám hogy utálom de nem az..
na és akkor Demikém: Ő viszont a kedvencem nem csak hármójuk közül hanem mindenki közül:D Demi 4ever!!!! ő a példaképem, és bárki bármi rosszat mondjon róla velem gyűlik meg a baja xD egyesek csak irigykednek rá... gyönyörű hangja van és senki ne merje az ellenkezőjét mondani mert ha nem így látja menjen fülészetre! nagyon jó számai vannak én nagyon szeretem őket, de ez már csak a stíluson múlik, mindenkinek nem tetszhet minden száma! nagyon jó színész bár énekesnek jobb, színészként még fejlődhet de nagyon jó annak is! komolyabb szerepeket eltudnék képzelni neki mint a Grace klinikába, de nagyon szeretem a Sonny with a chance-t ami még mindig komolyabb a Varázslók a waverly helynél vagy a baba Hannah Montana-nál aki minden 2. gyerek kedvence... a Camp rock-ban is nagyon jó, nagyon imádom! Demi: Csak így tovább, nagyon szeretünk!!
te vagy a legjobb és már nagyon hiányzol:)) térj vissza hozzánk és folytasd a Sonny-t!!
egy kis vélemény:
Miley: Még régebben szimpatikus volt, nem szerettem, de elismertem a tehetségét és jó példát mutatott mindenkinek...ma már csak annyit mondok: "jesszus ez mit művel mindig?" nagyon megváltozott, botrányos, engem nem érdekel mitcsinál de egy 18 éves lánynak (vagy mennyinek) tudnia kéne hol a határ..
Selena: ő egy aranyos és tehetséges lány, szép hangja van és színésznek is elmegy bár van még hova fejlődni...de tehetséges és nem is tudnám elképzelni hogy egyszer elszáll magától, viszont valahogy nem szimpatikus...sosem mondanám hogy utálom de nem az..
na és akkor Demikém: Ő viszont a kedvencem nem csak hármójuk közül hanem mindenki közül:D Demi 4ever!!!! ő a példaképem, és bárki bármi rosszat mondjon róla velem gyűlik meg a baja xD egyesek csak irigykednek rá... gyönyörű hangja van és senki ne merje az ellenkezőjét mondani mert ha nem így látja menjen fülészetre! nagyon jó számai vannak én nagyon szeretem őket, de ez már csak a stíluson múlik, mindenkinek nem tetszhet minden száma! nagyon jó színész bár énekesnek jobb, színészként még fejlődhet de nagyon jó annak is! komolyabb szerepeket eltudnék képzelni neki mint a Grace klinikába, de nagyon szeretem a Sonny with a chance-t ami még mindig komolyabb a Varázslók a waverly helynél vagy a baba Hannah Montana-nál aki minden 2. gyerek kedvence... a Camp rock-ban is nagyon jó, nagyon imádom! Demi: Csak így tovább, nagyon szeretünk!!
2011. január 21. 13:49
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Miley-t jobban szeretem de Demi is megérdemli nagyon tehetséges.
Selena meg egy nulla!
Selena meg egy nulla!
2011. január 21. 13:53
jaj és ez a tündéri kép:DD Demi olyan gyönyörű és olyan aranyos:)))
2011. január 21. 13:58
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
az a shakur most nem joe jonas-szal dolgozik?
pedig selenát és miley-t jobban nyomatják, őket még a rádióban is szoktam hallani.
az biztos, hogy megérdemelt már valami jót is végre!
pedig selenát és miley-t jobban nyomatják, őket még a rádióban is szoktam hallani.
az biztos, hogy megérdemelt már valami jót is végre!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: