Demi Lovato a legsikeresebb Disney-sztár
2011. január 20. 19:39
Klassz! Remélem nagyon sok filmben láthatom még!! <3
És szerintem is Demi a legjobb, imádom a hangját, a színészetét,egyszóval mindent!
2011. január 20. 19:42
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.01.20. 19:38)
A címmel én sem dicsekednék, mert amint tudjuk, Disney az hódít, csak nem a jelentőségteljes nézőtábornál.Engem is kellemes csalódás ért, mikor elolvastam a cikk címét, meglepődtem hogy nem Selena áll a 'dobogón'.Lady Suzy, valóban több figyelmet érdemelne, hiszen a hangja fantasztikus.Na jó, ennél lehetne jobb is, de fiatal még, és csak most csöppent bele a zeneiparba.Félreértés ne essék , Miley már nem Disney-s.Vagyis remélem hogy sikerül felfogni hogy felbontotta Disney szerződését, ami nagy valószínűséggel azt jelenti hogy a karrierje már nem a Disney-re van bízva.Nekem mégis Miley a legkitűnőbb, nekem ő a legszimpatikusabb, és azért már komolyabb szerepeket kell teljesítenie.A hangja is nagyon jó.Ami Sel-t illeti, borzalmasan erőltetett!A hangja megmixelt, stúdióhang, irritáló a személyisége számomra, és körülbelül én is azon a szinten vagyok színészkedés terén, ha a vihogást, és 'varázsigék' elmondását lehet színészetnek hívni.Ezzel persze nem sérteni akartam a rajongókat, sem Selena-t, elmondtam a véleményem, és Sel nem is érdemelte volna meg ezt az igen komolytalan ranglistabeli helyet...
Igen, egyetértek, hogy ez nem a legnagyobb cím, de mégis, az ő albumát vették meg a legtöbben. Én bízok abban, hogy halványan eltűnik a Disney-től, mint például Ashley Tisdale. Szerintem erre nagyon büszke lehet, és biztos nem gondol arra, hogy 'csak a Disney-nél' vagyok a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. január 20. 19:46
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
De jóóó...hajrá Demi!!!Bár nem vagyok benne biztos hogy jobb mint Selena és MIley...mindegy mind3ukat nagyon szeretem...:DAmúúgy meg Miley már nem DIsney-s...vagyis...kilépett nem???
2011. január 20. 19:52
Egyet értek ezzel.Deminek tényleg jó hangja van.Tehetséges Énekesnő az biztos..Ráadásul még csinos is.
2011. január 20. 19:55
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
Nekem akk is Miley a legjobb
1 felhasználónak tetszik:
Nelly-fan
2011. január 20. 19:58
De jó!!!
Grat!!! Egyébként egyetértek, Demi nagyon jó énekes!
És ez a kép! *.*
És ez a kép! *.*
2011. január 20. 20:10
Érdekes, ennek ellenére azt írják az újságok, hogy totál maga alatt van és úgyérzi senki sem szereti..
2011. január 20. 20:23
A kép mostani srácok
Régi de új csak nektek:)) Örülök h észrevette vki *_*
2011. január 20. 20:24
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát igen nagyon jó számai vannak jó az a lemez <333 Szeretem Demit (L) , meg tetszik sel meg miley zenéje is =D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.