Demi Lovato a legsikeresebb Disney-sztár
2011. január 20. 19:13
nekem az a véleményem mint Selly-nek
de Demit és Miley-t is szeretem
de Demit és Miley-t is szeretem
2011. január 20. 19:13
Csajok a tehetség meg a híresség között sztem óriási a különbség.Amikor írtam a cikket,nem láttam a lista dobogójánál Selenát.egyszerűen rossz a hangja a studió nélkül és hülye(bocsii deaz..:$) az aki azt hiszi h neki van a legjobb hangja márbocsi de Ashley Tisdale-is jobb!
2011. január 20. 19:15
hát azért én miley-ra tippeltem volna,de demzi jobban megérdemli
2011. január 20. 19:17
Idézet (stephddl95 @ 2011.01.20. 19:13)
Csajok a tehetség meg a híresség között sztem óriási a különbség.Amikor írtam a cikket,nem láttam a lista dobogójánál Selenát.egyszerűen rossz a hangja a studió nélkül és hülye(bocsii deaz..:$) az aki azt hiszi h neki van a legjobb hangja márbocsi de Ashley Tisdale-is jobb!
Hát mondjuk igaz,hogy Selenának nagyon megvan csinálva a hangja.Amikor élőben hallom "kissé" sérti a fülemet.És lehet,hogy mostanában kicsit beképzelt,de ezt senki sem hiszi el.És ezt nem bántásból mondom
2011. január 20. 19:18
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ezen meglepődtem, de jó értelemben. Sokszor engem már az zavar, hogy a csapból is Selena meg Miley folyik. Félreértés ne essék, egyikőjükkel sincs bajom, de nagyon "elnyomják" Demi-t, pedig sokkal több figyelmet érdemelne. Csodálatos hangja van és nem csak a stúdióban, élőben is nagyon jól énekel. Örülök, hogy őt tartják legsikeresebbnek.
2011. január 20. 19:19
Lady Suzy hát igen,sajnos tényleg nagyon elnyomták eddig
2011. január 20. 19:23
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
1.Miley
2.Selena
3.Demi
2.Selena
3.Demi
1 felhasználónak tetszik:
Nelly-fan
2011. január 20. 19:26
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem is baj, hogy nem az a kultúrbarbár van az első helyen, haha
2011. január 20. 19:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
eszerlondon, ezt miből gondolod amúgy? a legújabb "kijött" dala miatt? mert hogy az fake.
2011. január 20. 19:32
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
szerintem: 1.Miley és Selena
2.Demi
én anniyra nem szeretem demit, mileyt és selenát jobban. de ha mondjuk az éneklésről van szó akkor miley a legtehetségesebb, mert seelenának nincs is hangja...
2.Demi
én anniyra nem szeretem demit, mileyt és selenát jobban. de ha mondjuk az éneklésről van szó akkor miley a legtehetségesebb, mert seelenának nincs is hangja...
Nelly-fan
2011. január 20. 19:35
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Először Miley már nem disney sztár szóval ő már rajta se lehet a listán...és Deminek meg sokkal jobb hangja van Selenánál,szerintem.Selenának még van hova fejlődnie,Demi-nek meg csodálatos hangja van mint élőben mint stúdióban
Gratulálok Deminek mert megérdemelte
2011. január 20. 19:36
"Még Miley-t is..." Mi az, hogy még? Ez természetes, hogy Demi a legjobb! DEMI HIÁNYZOL ÉS ÉN MINDIG VÁRNI FOGLAK!
2011. január 20. 19:38
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
A címmel én sem dicsekednék, mert amint tudjuk, Disney az hódít, csak nem a jelentőségteljes nézőtábornál.Engem is kellemes csalódás ért, mikor elolvastam a cikk címét, meglepődtem hogy nem Selena áll a 'dobogón'.Lady Suzy, valóban több figyelmet érdemelne, hiszen a hangja fantasztikus.Na jó, ennél lehetne jobb is, de fiatal még, és csak most csöppent bele a zeneiparba.Félreértés ne essék , Miley már nem Disney-s.Vagyis remélem hogy sikerül felfogni hogy felbontotta Disney szerződését, ami nagy valószínűséggel azt jelenti hogy a karrierje már nem a Disney-re van bízva.Nekem mégis Miley a legkitűnőbb, nekem ő a legszimpatikusabb, és azért már komolyabb szerepeket kell teljesítenie.A hangja is nagyon jó.Ami Sel-t illeti, borzalmasan erőltetett!A hangja megmixelt, stúdióhang, irritáló a személyisége számomra, és körülbelül én is azon a szinten vagyok színészkedés terén, ha a vihogást, és 'varázsigék' elmondását lehet színészetnek hívni.Ezzel persze nem sérteni akartam a rajongókat, sem Selena-t, elmondtam a véleményem, és Sel nem is érdemelte volna meg ezt az igen komolytalan ranglistabeli helyet...
Karina197
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.