Demi Lovato a legsikeresebb Disney-sztár
2011. január 20. 18:19
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (Barbi411 @ 2011.01.20. 18:17)
Ezen már meg se lepődök.
Demi-nek a legjobb a hangja a Disneysek közül.Meg persze Miley-nak de Demi-nek a legszebb 
Teljesen egyetértek. Akárki mondhatja, hogy neki nem szimpatikus, vagy szerinte nagy a szája vagy nem tud színészkedni, de azt senki se merje állítani, hogy nem tud énekelni. Igaz, hogy nem a legprofibb a szakmában, de olyakat improvizál a színpadon, hogy le a kalappal előtte. Sokszor amikor elesik, szinte észre sem venni.
2011. január 20. 18:23
Gratila Demi!Így tovább!nekem sincs bajom a többiekkel,de Demi stílusát,dalait jobban szeretem.
2011. január 20. 18:24
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
nem csoda.neki szép,erőteljes a hangja
Mileynak nem túl tiszta orr hangja van,Sellynek kellemes a hangszíne.ugy a hogy de semmi ereje nincs.
Demi ha énekel,néha lúdbőrözik a karom!
Mileynak nem túl tiszta orr hangja van,Sellynek kellemes a hangszíne.ugy a hogy de semmi ereje nincs.
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2011. január 20. 18:27
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (stephddl95 @ 2011.01.20. 18:23)
Karina197: Totál igazad van csajszi!Az a fejrázás és ahogy odateszi magát a színpadra'tegyünk ugy mintha a színpad a miénk lenne..'na Ő úgytesz 
Neki nem kell úgy tennie, mintha a színpad az övé lenne.. Ahogy a színpadra lép, az övé lesz minden. Imádom.
2011. január 20. 18:32
the__domo:
Egyébként Miley sztem így már nem is disney-sztár, hogy kilépett, meg vége lett a sorozatnak, csak a disneysek állandóan azt nyomatják.(Y)
Ez igaz!!!
Egyébként Miley sztem így már nem is disney-sztár, hogy kilépett, meg vége lett a sorozatnak, csak a disneysek állandóan azt nyomatják.(Y)
Ez igaz!!!
2011. január 20. 18:38
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
Idézet (kispadlizsán @ 2011.01.20. 18:24)
nem csoda.neki szép,erőteljes a hangja
Ha valaki egyszer megcsinálja a zene jóságának mértékegységét, annak szoros összefüggésben kell lennie a 'lúdbőrözéssel' !!
2011. január 20. 18:41
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
még szép Demi a legjobb
:D:D
2011. január 20. 18:44
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én nagyon szeretem Demit, de az én kedvencem Miley és Sel. Szeretem hallgatni Demi zenéjét, de szerintem ha zenéről van szó akkor Miley. De azért hajrá Demi!! És jobbulást neki!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.