Demi Lovato a legsikeresebb Disney-sztár
2011. február 12. 21:41
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Hajrá Demi!!! Megérdemelte, mert tehetséges.
2011. február 13. 00:17
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Fúj!
2011. február 13. 11:45
1.Demi,nem csoda hiszen Deminek van a legjobb hangja a Disney-s sztárok közül.én nem szerretem a dizni csenelt, de mind a 2 CD-je megvan mert szerintem kevés "énekesnek" van ilyen jó hangja.
2.Miley, neki is tényleg jó hangja van.nagyon szeretem a Miley Cyrus számait nem a gy.kér Hannah Montanasakat,de demi nek egyértelműen jobb a hangja.
3.Selena, neki nincs is hangja és akinek van némi hallása az észreveszi.semmi árnyalata nincs a hangjának és a magas hangoknál úgy erőlködik hogy kiénekelhesse,hogy az Deminek vagy Mileynak simán menne.szóval én teljes mértékben egyetértek azzal hogy Deminek van a legjobb hangja a diznis sztárokközül.
2.Miley, neki is tényleg jó hangja van.nagyon szeretem a Miley Cyrus számait nem a gy.kér Hannah Montanasakat,de demi nek egyértelműen jobb a hangja.
3.Selena, neki nincs is hangja és akinek van némi hallása az észreveszi.semmi árnyalata nincs a hangjának és a magas hangoknál úgy erőlködik hogy kiénekelhesse,hogy az Deminek vagy Mileynak simán menne.szóval én teljes mértékben egyetértek azzal hogy Deminek van a legjobb hangja a diznis sztárokközül.
2011. február 13. 19:19
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Hencsó.h
..... Selena akkor is jobbb.....
Az ilyen fajta kommentektől kapok hülyét. Miért gondolod, hogy a Te véleményed ennyire számít? Szerintem gyerekes ilyen véleményeket írni! És teljesen megértem, hogy ha nem érdekel az én véleményem.
Tényleg azt hittem Miley hozta a legnagyobb bevételt mert azért mégis a Hannah albumokkal együtt 7 albuma van és én sikeresebbeknek is gondoltam azokat. De imádom Demit és ennek is örülök
..... Selena akkor is jobbb.....
Az ilyen fajta kommentektől kapok hülyét. Miért gondolod, hogy a Te véleményed ennyire számít? Szerintem gyerekes ilyen véleményeket írni! És teljesen megértem, hogy ha nem érdekel az én véleményem.
Tényleg azt hittem Miley hozta a legnagyobb bevételt mert azért mégis a Hannah albumokkal együtt 7 albuma van és én sikeresebbeknek is gondoltam azokat. De imádom Demit és ennek is örülök
2011. február 14. 03:06
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Szerintem Demi szebb is meg Tehetségesebb mint Selena !!!!!!!!!!!!!!!!(L) Demi(L)
2011. február 14. 19:03
Ez az Demi!!! Ügyi vagy!!!! Mondjuk ez nem meglepő!!!
2011. február 15. 18:06
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem a három csaj közül az ő hangja és zenei stílusa tetszik a legjobban. Miles tör felfelé és egyre jobban kedvelem, Selena viszont inkább színésznőként marad a szívem csücske mint énekesnőként.
Demi csodás tehetség. Ennyi
Demi csodás tehetség. Ennyi
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.